Despre noi / transportpe.net

Sintem o echipa tanara, profesionista, gata sa iti sara oricand in ajutor. Firma noastra, prin transportpe.net, activeaza pe piata inca din 2007, perioada in care am capatat o vasta experienta in domeniu.

despre noi

Despre transportpe.net

Servicii de transport mobila Bucuresti si catre provincie

Iti oferim servicii de transport mobila oriunde in Capitala si provincie. Dispunem de dube de mica si mare capacitate, precum si de manipulanti. Pentru ca sintem o firma de transport mobila serioasa, iti punem la dispozitie personal pentru demontare si remontare, contra cost. Transport mobila in Bucuresti atat pentru persoane fizice, cat si juridice. Indiferent ca este vorba de un corp de mobilier sau de un intreg apartament. In plus, va asiguram si impachetare cu folii de protectie daca va fi nevoie pe durata procesului de transport mobila. De asemenea, mai oferim si servicii de evacuare in cazul in care doriti sa aruncati mobila veche. Firma noastra o va transporta in locul dumneavoastra la groapa de gunoi. Pretul este negociabil, in functie de cantitatea de mobilier ce trebuie ridicata.

Firma mutari mobila cu incarcatori si tamplar

Ai nevoie de servicii de mutari mobila? Nici o problema! Va aflati pe site-ul care trebuie! Sintem o firma mutari mobila prompta, care va pune la dispozitie utilitare de 3.5 tone, dar si personal pentru incarcare si descarcare. In plus, va garantam ca articolele dumneavoastra vor ajunge in siguranta la destinatie daca apelati la societatea noastra. Mutari mobila Bucuresti si provincie in fiecare zi. Nu trebuie sa uitati nici de faptul ca va punem la dispozitie profesionisti pentru demontare si remontare. De asemenea, avem echipamentele necesare pentru a va proteja mobila pe durata relocarii (chingi, folii de protectie, etc). Pretul este unul foarte avantajos in cazul de mutari mobila, indiferent ca vrei sa relochezi un sediu de firma sau un singur corp. Va precizam ca va putem pune la dispozitie, fara nici o problema, doar masina si soferul in cazul in care nu doriti sa apelati la manipulantii firmei noastre.

Transport si evacuare moloz de la constructii

Va oferim servicii de transport moloz de la apartament, casa sau santier. Ai zugravit si nu ai idee ce sa faci cu resturile? Atunci apeleaza la firma noastra de transport moloz! Dispunem de utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret redus. Actionam in orice sector al Bucurestiului! Transport moloz la saci, indiferent de cantitate! Daca este cazul, iti putem pune la dispozitie un container transport moloz, care sa stationeze intre 2 si 4 zile in fata sau in interiorul curtii dumneavoastra. Aveti un corp de mobilier vechi pe care doriti sa-l aruncati? Nici o problema! Il ridicam din casa si il ducem direct la groapa de gunoi. Transport moloz de la bloc in conditii foarte avantajoase! Liftul nu va avea de suferit, iar vecinii nu vor avea sansa sa se planga de faptul ca in urma muncitorilor nostri a ramas mizerie.

Livrare si transport nisip la domiciliu

Sintem o firma serioasa, care va ofera servicii de transport nisip, balastru, pamant si pietris in orice sector al Bucurestiului. De asemenea, la cererea dumneavoastra, personalul nostru bine instruit va poate ajuta la incarcare si descarcare, la un pret surprinzator de mic. Nu conteaza cantitatea pe care doriti sa o transportati! Dispunem de utilitare de 3 metri cubi. In cazul in care doriti sa livrati pamant vegetal, piatra sau orice fel de agregate, noi sintem solutia pentru dumneavoastra. Sunati-ne pentru a afla ce oferte am pregatit! Veti ramane surprins! Iar daca doriti sa construiti sau sa amenajati ceva, va livram in cel mai scurt timp cantitatea de nisip pe care o doriti. Pietrisul il vom aduce la dumneavoastra acasa cu autobascula de trei metri cubi. Comenzile se pot onora chiar si in aceeasi zi, avem disponibile zilnic utilitare de 3,5 tone de diverse marimi cat si containere pentru moloz!

Utilitare transportpe.net

Utilitare transportpe.net

Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611 pentru a te convinge de profesionalismul firmei noastre!