Categorie Servicii: Mutari mobila

Servicii mutari mobila Bucuresti
Mutari mobila Bucuresti si provincie zilnic. Suntem gata sa va mutam mobila in locatia dorita, indiferent de orasul tarii. Va punem la dispozitie mijloace de transport corespunzatoare, de mica sau mare capacitate. De asemenea, in afara soferului, mai puteti beneficia de manipulatori, care sa va ajute cu incarcarea si descarcarea respectivului mobilier. Va mai oferim servicii de demontare si remontare, la preturi extrem de avantajoase. Puteti sa ne contactati la 0729 661 611 zilnic.

Mutari mobila Bucuresti zilnic cu incarcare si transport

Executam ca la carte servicii de mutare mobila atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice. Detinem utilitare de 3.5 tone sau mai mari si avem capacitate sa mutam un sediu de firma, dar si sa raspundem clientilor care au de transportat chiar si un singur corp de mobilier. Va garantam ca mobila dumneavoastra va ajunge in locatia dorita in conditii de maxima siguranta, chiar daca aceasta este fragila si are nevoie de impachetare cu folii de protectie.

Servicii de transport si mutari mobila in tara

Avem in spate o experienta de opt ani, iar personalul nostru este instruit ca la carte pentru a nu periclita siguranta mobilei dumneavoastra. Odata ce ati apelat la serviciile profesionistilor din firma noastra puteti sta linistit si sa asteptati ca mobilierul sa ajunga in locatia pe care ati ales-o. Solutii oferite de transportpe.net

Oferim servicii de mutari mobila complete si partiale in Bucuresti si in tara, care sa depaseasca asteptarile clientilor. Daca ai decis sa iti schimbi locuinta, iti stam la dispozitie cu un pachet complet care include demontarea, impachetarea, manipularea si remontarea mobilierului. Pentru ambalare, vom utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape, hartie si banda. Ne luam angajamentul ca elementele vor ajunge la adresa ta fara zgarieturi si alte daune. De demontare si remontare se va ocupa un tamplar cu ani de experienta in spate, pentru care mobila nu mai are nici o necunoscuta.

Iti oferim si posibilitatea sa obtii un pret mai mic, insa in acest caz va trebui sa te ocupi personal de demontare si remontare. Noi iti vom asigura doar manipularea si transportul mobilierului pana la destinatie cu duba corespunzatoare. Totodata, te poti ocupa personal de impachetare, iar noua sa ne lasi in grija dezasamblarea, incarcarea, descarcarea si reasamblarea corpurilor. Verifica-ti bugetul si opteaza pentru serviciul pe care il consideri cel mai potrivit. Retine ca iti putem muta chiar si un singur element daca este nevoie. Daca ai de relocat tot mobilierul din locuinta, avem rugamintea sa suni cu o zi in avans pentru programare.

Masina mutari mobila Bucuresti

Cum sa muti o canapea

Una dintre cele mai volumninoase obiecte pe care le veti muta din veche locuinta in noua locuinta este canapeaua. Si astfel, doriti sa va asigurati ca acest proces va functiona cat se poate de usor. Multe persoane pot spune ca nu au avut o experienta tocmai placuta in momentul in care au incercat sa mute canapeaua. Dar cu un pic de atentie si bineinteles cu un pic de cercetare in prealabil vei sti cum sa muti o canapea!

Cum sa muti o canapea fara stres

Cum sa muti o canapea

Cum sa muti o canapea

Desigur, in momentul in care planifici mutarea intr-o noua locuinta ideal este sa contractezi o firma de mutari si anume Transportpe.net, deoarece detine personal calificat si stiu cum sa faca fata situatiilor stresante.

Firma dispune de resursele necesare asigurarii unui transport profesionist. Masini de 3, 5 tone echipate corespunzator si o echipa de profesionisti. Specialistii firmei se vor deplasa la locatia specificata de catre dumneavoastra , vor impacheta bunurile, pentru a sporii siguranta acestora, dupa care vor livra in siguranta la noua adresa.

Indiferent de timpul de mobilier, acestia vor raspunde prompt solicitarii dumneavoastra. Servicii de transport, manipulare, infoliere, demontare, despachetare, remontare mobilier si asezarea acestuia pe pozitii. Acestea sunt serviciile cu care acestia va intampina, oferindu-va consultanta gratuita pe tot parcursul mutarii. Cum sa muti o canapea de unul singur! Nu ezitati sa contactati dispecerul pentru mai multe informatii! Echipa de profesionisti este alaturi de dumneavoastra atat pe plan local cat si national, cu o gama variata de servicii. Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Fara griji si stres!  Asa ca nu mai sta pe ganduri si apeleaza cu incredere la Transportpe.net simplu, rapid si accesibil, totul la cel mai bun raport calitate-pret!

Totusi daca doresti sa depui de unul singur acest efort, ar fi bine sa citesti cu maxima atentie acest articol, pentru a stii cum sa depasesti situatia! Sfaturi utile si prezentarea celor mai importante masuri pentru o mutare individuala perfecta!

Cum sa muti o canapea-etape

In primul rand , doriti sa va asigurati ca efectuati cateva masuratori. Foarte important este sa masurati usile, scarile si liftul( in cazul in care este destul de mare). Daca nu puteti sa faceti acest lucru puteti ruga proprietarul de la care ati achizitionat noua locuinta sa o faca in locul dumneavoastra. De ce va sunt de ajutor aceste masuratori? Prin simplul fapt ca va impiedica sa mutati canapeaua intr-o locatie unde nu se potriveste. La usi masurati latimea, inaltimea si poate fi chiar necesar sa scoateti usa din balamale.

Pasul al doilea este reprezentat de masurarea canapelei. Aceasta masuratoare se efectueaza din cel mai inalt punct si anume spatarul acesteia si pana la podea. Trebuie sa fiti atent la inaltime latiume si lungime. Aceste trei repere de dimensiuni va vor permite sa stabiliti daca puteti muta canapeaua. Daca canapeaua este destul de mica si se potriveste prin usa, atunci incercarea dumneavoastra este una laudabila si cu siguranta veti reusi sa  mutati canapeaua in noua locuinta.

Dupa ce ati terminat cu masuratorile nu uitati de protejarea canapelei. Impachetatio cu folie strech sau cu paturi. De asemenea, partea utila este sa scoateti picioarele canapelei, bineinteles daca se poate.

Dupa ce ati stabilit acesti p[arametri nu va mai ramane decat sa va asigurati ca aveti langa dumneavoastra cel putin doua persoane care sa va ajute sa mutati canapeaua. De altfel, in unele cazuri, este nevoie si de o a treia persoana care sa va ghideze.

Cum impachetam mobilierul pentru mutare?

Te muti in casa noua? Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Vrei sa stii ce implica acest proces?  Firma Transportpe.net iti vine in ajutor cu o echipa de profesionisti dar si cu sfaturi pentru o mutare ideala! Important este sa vezi procesul de mutare ca pe o evolutie in viata ta si a familiei tale. Odata ce ai achizitionat o locuinta trebuie sa stii ca mutarea in noua casa vine cu un proces greoi de planificare si acomondare, iar recompensa pentru eforturile depuse nu va intrzia sa apara: vei avea locuinta visata.

Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Solutia pentru mutarea perfecta!

Cum impachetam mobilierul pentru mutare?

Cum impachetam mobilierul pentru mutare?

Transportpe.net reprezinta solutia perfecta atunci cand sunteti hotarat sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra si doriti sa va mutati intr-o noua locuinta. Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Firma dispune de resursele necesare asigurarii unui transport profesionist. Masini de 3, 5 tone echipate corespunzator si o echipa de profesionisti. Specialistii firmei se vor deplasa la locatia specificata de catre dumneavoastra , vor impacheta bunurile, pentru a sporii siguranta acestora, dupa care vor livra in siguranta la noua adresa.

Indiferent de timpul de mobilier, acestia vor raspunde prompt solicitarii dumneavoastra. Servicii de transport, manipulare, infoliere, demontare, despachetare, remontare mobilier si asezarea acestuia pe pozitii. Acestea sunt serviciile cu care acestia va intampina, oferindu-va consultanta gratuita pe tot parcursul mutarii. Nu ezitati sa contactati dispecerul pentru mai multe informatii! Echipa de profesionisti este alaturi de dumneavoastra atat pe plan local cat si national, cu o gama variata de servicii. Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Fara griji si stres!  Asa ca nu mai sta pe ganduri si apeleaza cu incredere la Transportpe.net simplu, rapid si accesibil, totul la cel mai bun raport calitate-pret!

Si totusi, cum impachetam mobilierul pentru mutare?

Indiferent de situatie, daca aveti profesionisti de la Transport pe. net sau doriti sa faceti acest proces de unul singur, trebuie sa detineti anumite informatii! Informatii ce le vom prezenta in acest articol!

Cunoastem faptul ca mutarea poate fi stresanta, daca nu esti foarte bine organizat!Trebuie sa tinem cont ca paturile, canapelele, coltarele, mesele plus cele 12 scaune sunt mult mai complicate de impachetat/ infoliat decat pachetele cu carti sau hainele.

Cu toatea acestea infoliatul mobilierului asigura ca acesta va ajunge in stare buna, fara daune la noua dumneavoastra locuinta! Pur si simplu pentru aceasta etapa trebuie sa fiti organizat si pregatit. Dezasamblati si infoliati pentru un maxim de protectie.

Prima etapa in acest proces este efectuarea listei de inventar. Aceasta lista va ajuta sa fiti organizat in mutare, dar si sa apreciati cat material de protectie va trebuie. Dupa ce ati terminat inventarul obiectelor ce vor fi supuse miscarii este timpul pentru lista ce cuprinde materialele de ambalare. Si anume: folie bubble, folie strech, cutii de diferite dimensiuni, scotch pentru sigilare, marker, ziare si paturi de protectie!

In situatia in care contractati echipa de la Transportpe.net specificati dispecerului tipul de mobilier si ce servicii doriti. Ajutorul nu va intarzia sa apara!

Pasul trei este curatarea mobilierului de impuritati si praf. Nu are sens sa impachetezi mobilier murdar pe care mai apoi sa-l transporti in noua locuinta! De altfel, goliti mobilierul ce este supus mutarii. Va fi mai usor de manipulat! Goliti toate sertarele! Elementele din interiorul mobilierului dumneavoastra vor trebui ambalate in cutii sau saci!

Dupa ce am terminat de golit mobilierul de continut si am curatat suprafetele este timpul pentru pasul 5 si anume : dezasamblarea! Dezasamblati orice obiect ce poate fi separat! De exemplu, scoateti picioarele de la masa, demontati sifonierul etc. Atentie! Plasati orice piulita sau surub in pungi si notati de la ce mobilier provine! Dupa demontare este timpul pentru infoliere. Utilizati foliile speciale, paturile si coltarele pentru a proteja mobilierul dumneavoastra!

Aceste informatii va ajuta in momentul mutari, dar cel mai indicat este sa lasati echipa de profesionisti de la Transportpe. net sa va ajute!

 

Gasirea celei mai bune companii de mutari

Pur si simplu, majoritatea oamenilor detesta procesul de mutare! In ciuda entuziasmului de a se muta intr-o casa noua si de posibilitatile nesfarsite pe care le poate aduce aceasta mutare, procesul de mutare in sine, deseori, este extenuant si obositor!  De aceea, gasirea celei mai bune companii de mutari este vitala, reprezentant partenerul ideal in aceasta perioada de tranzitie, si anume Transportpe. Net.

Gasirea celei mai bune companii de mutari Bucuresti

Gasirea celei mai bune companii de mutari

Gasirea celei mai bune companii de mutari

Cu echipa de profesionisti de la Transportpe. Net veti avea marte de mutarea perfecta si fara stres !Va  ofera servicii de transport mobila Bucuresti si provincie. Serviciile  firmei Transportpe. net pot fi complete sau partiale, in functie de necesitatea clientului. Respectiv: transport mobila cu utilitare de 3,5 tone sau mai mari. Acest serviciu inlude masina si soferul firmei. Se mai poate adauga: personal necesar incarcarii si descarcarii, servicii de demontare si remontare mobila si impachetare cu folii de protectie a obiectelor fragile. Pe langa transportul mobilierului (ex: de la Dedeman la adresa dvs.) va mai ofera servicii de evacuare mobila veche, va scapa de mobila inlocuita. Serviciu dedicat atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Servicii optime de transport, manipulare, demontare si impachetare mobilier in cele mai bune conditii. De demontarea mobilierului dumneavoastra se va ocupa un tamplar cu experienta vasta in domeniu, pentru care mobila nu mai are nici o necunoscuta.

Nu ezitati, apelati la transportpe.net pentru mutarea perfecta si fara stres. Indiferent de cantitatea de mobilier pe care o aveti de mutat, apeland la serviciile acestora, veti beneficia de cele mai accesibile preturi. Raspuns prompt si intotdeauna pozitiv, fie ca este vorba de o simpla canapea sau de intregul mobilier din apartament. Solutii rapide, eficiente si optime, toate fara ca dumneavoastra sa depuneti efort.

Transport mobila in tara rapid cu o echipa de profesionisti . Efectueaza transport in provincie, obiecte fragile sau de mari dimensiuni. Garanteaza pentru integritatea bunurilor dumneavoastra, odata ajunse la destinatie. Masina este echipata corespunzator  pentru astfel de servicii. Manipularea obiectelor se va efectua fie pe scari, fie cu litul. Nu ezitati sa sunati dispecerul!

Cum procedam pentru gasirea celei mai bune companii de mutari?

Intreaba in jur! Cu alte cuvinte, obtineti recomandari! Prietenii, familia, colegii si alte persoane sunt surse ideale de informatii pentru a gasi o companie buna de mutari pentru a o contracta pentru mutarea dumneavoastra! Este corect sa presupunem ca recomandarea primita de la un coleg reprezinta modalitatea acestuia de a-si exprima recunostinta fata de firma cu care a efectuat mutarea!

Nu va hotarati asupra unei singure companii, verificati piata! Mai degraba, alegeti firma care este cea mai potrivita pentru a va satisface nevoile. Pe baza pretului, a confortului, a facilitatilor adaugate si a catorva factori pe care aceste companii le evidentiaza! Atentie la reviw-uri, nu intotdeauana sunt adevarate!

Pentru a evita astfel de neplaceri, asigurati-va ca firma pe care ati ales-o isi desfasoara activitatea in mod legal, si ca are toate documentele adecvate pentru efectuarea acestor servicii profesionale! Astfel, pentru a evita acest cosmar, incepeti cercetarea cu 2 luni inainte de ziua mutarii. Gasirea celei mai bune companii de mutari necesita timp!

In general, mutarea nu este cel mai distractivsau usor proces! Cu o companie profesionista in mutari, scapati de stres iar dintr-un haos general totul devine o experienta placuta, de care va puteti bucura impreuna cu familia si cei dragi.

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji!

Tocmai te-ai achizitionat o noua locuinta, si este in cautarea unei firme de mutari? Afla din acest articol cum poti avea mutarea perfecta, fara griji! Mutarea mobilierului intre doua locatii sunt in general anevoioase si stresante, insa poti sa iti usurezi acest proces prin realizarea unui plan bine organizat, care sa cuprinda toti pasii cu care urmeaza sa te confrunti si mai ales contractarea echipei de la Transportpe.net.

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji! Bucuresti si in tara!

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji!

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji!

Transportpe.net reprezinta solutia perfecta atunci cand sunteti hotarat sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra si doriti sa va mutati. Echipa der profesionisti este alaturi de dumneavoastra atat pe plan local cat si national, cu o gama variata de servicii. Indiferent de timpul de mobilier, acestia vor raspunde prompt solicitarii dumneavoastra. Servicii de transport, manipulare, infoliere, demontare, despachetare, remontare mobilier si asezarea acestuia pe pozitii. Acestea sunt serviciile cu care acestia va intampina, oferindu-va consultanta gratuita pe tot parcursul mutarii. Nu ezitati sa contactati dispecerul pentru mai multe informatii!

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji Bucuresti! Firma dispune de resursele necesare asigurarii unui transport profesionist. Masini de 3, 5 tone echipate corespunzator si o echipa de profesionisti. Specialistii firmei se vor deplasa la locatia specificata de catre dumneavoastra , vor impacheta bunurile, pentru a sporii siguranta acestora, dupa care vor livra in siguranta la noua adresa.

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji si stres! Important este s vezi  procesul de mutare ca pe o evolutie in viata ta si a familiei tale. Odata ce ai achizitionat o locuinta trebuie sa stii ca mutarea in noua casa vine cu un proces greoi de planificare si acomondare, iar recompensa pentru eforturile depuse nu va intrzia sa apara: vei avea locuinta visata. Asa ca nu mai sta pe ganduri si apeleaza cu incredere la Transportpe.net simplu, rapid si accesibil, totul la cel mai bun raport calitate-pret!

Start la impachetat!

Inarmati-va cu timp si rabdare, este necesar. Daca impachetarea este facuta in graba, puteti sparge ceva sau il puteti impacheta necorespunzator. Cel mai indicat este sa apelati la serviciile specializate in impachetare si protectie ale unei firme de mutari, dar daca doriti sa faceti dumneavoastra acest lucru, sau nu va permiteti serviciile de impachetare, urmati aceste sfaturi pentru ca totul sa iasa perfect.

Incepem cu ce este cel mai dificil si anume obiectele decorative fragile. Acestea trebuie impachetate individual cu o atentie deosebita si acoperita intreaga suprafata cu un strat substantial de folie cu bule, peste care se da un strat de banda adeziva. Fiecare obiect se aseaza unul langa celalalt intr-o cutie, iar in locurile goale ramase intre ele se pun fulgi de polistiren (sau ziare). Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji! Evitati sa le puneti unele peste altele, chiar daca le-ati impachetat bine sau sunt de dimnesiuni mici. Pentru a folosi tot spatiul din cutie, puneti mai intai cateva carti si peste ele asezati obicetele fragile.

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji! Paharele si canile se impacheteaza individual in hartie pentru impachetat, se aseaza in cutii si se umple spatiul ramas cu fulgi de polistiren sau ziare, pentru a nu se lovi intre ele. Farfurile se aseaza una peste alta in cutie, cu un strat de bule sau de hartie pentru impachetat intre ele. La fel se procedeaza si cu restul vaselor de bucatarie.

Electrocasnicele sunt cel mai bine protejate in cutiile lor originale, dar daca nu le mai aveti, impachetati-le intr-un strat cu bule si apoi asezati-le in cutii, iar daca va ramane spatiu liber, puteti umple cu fulgi din polistiren.

 

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune

Vrei sa te muti, dar iti faci griji pentru pentru mobilierul tau? Nu vrei ca aceasta sa ajunga la destinatie cu zgarieturi sau alte daune? Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune? Atunci, Transportpe. Net devine pentru dumneavoastra solutia perfecta pentru o mutare fara griji!

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune – Solutia perfecta

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune

Mutari mobila in Bucuresti sau in tara, cu personal, demontare si transport doar cu echipa de profesionisti de la transportpe.net.  Indiferent de volumul de mobilier, poate sa fie si o singura piesa de mobilier, echipa va sari in ajutorul dumneavoastra. Masinile pe care vi le pune la dispozitie au 3,5 tone, incapatoare si dotate corespunzator pentru efectuarea unui transport in siguranta. Manipularea mobilierului dumneavoastra se va face cu maxima atentie.

Mobilierul voluminos va fi dezasamblat pentru evitarea pagubelor, si anume: zgariat pereti sau podea. In situatiile unde este perimisa utilizarea liftului, se va recurge la folosirea lui, pentru a micsora timpii de excecutie. Unde acest fapt nu este posibil, se vor utiliza scarile de acces. Totul se va executa simplu si usor, fara nici un efort din partea dumneavoastra. In cazul in care doriti sa optati si pentru demontarea mobilierului si remontarea acestuia trebuie sa stiti faptul ca Transportpe. Net va pune la dispozitie un tamplar cu vasta experienta in domeniu.

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune cu masini echipate pentru desfasurarea unui transport in siguranta! Servicii optime de mutat mobilier, atat pentru persoane fizice cat si juridice. Daca vrei o mutare mobila rapid si in siguranta, doar cu profesionisti, atunci este timpul sa contactezi echipa de la transportpe.net.

Cum sa asez mobila dupa procesul de mutare?

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune cu o echipa de profesionisti! Tablia patului nu trebuie nici ea sa fie indreptata catre usa deoarece energia care patrunde in camera ne va perturba gandurile si somnul. Nici partea dinspre picioare nu trebuie sa se afle in directia usii , caci va fi blocat fluxul de energie care nu va putea circula liber prin camera.

Primul lucru care trebuie avut in vedere este asezarea patului cat mai departe de usa pentru ca acesta are impact asupra fluxului de aer din camera. Totusi pozitia patului ar trebui sa permita o buna vizibilitate asupra usii , si asta fara a necesita nicio schimbare de pozitie in pat. Acest lucru ofera un sentiment de confort si siguranta in timpul somnului. Este de retinut ca niciodata patul nu se aseaza pe acelasi perete cu usa.

In niciun caz patul nu va fi amplasat in mijlocul camerei , pentru ca se va afla in centrul vartejului creat de circulatia de aer si in plus ii va lipsi protectia care ii trebuie in spate. Conform principiilor Feng Shui cea mai buna pozitia este cat mai departe de peretele cu usa, in diagonala fata de usa , cu tablia patului fixata de un perete si cu partea de la picioarele patului indreptatata catre un perete care sa nu aiba nici usa dar nici fereastra. Patul amplasat sub fereastra cauzeaza grave probleme de somn.