5 sfaturi ca sa treci peste socul mutarii

5 sfaturi ca sa treci peste socul mutarii

5 sfaturi ca sa treci peste socul mutarii

Procesul de mutare este unul extrem de stresant pentru fiecare dintre noi. Mai ales din punct de vedere psihologic. Asa ca lasa organizarea in seama firmei noastre de transport. Iti stam la dispozitie cu utilitate de 3.5 tone, personal pentru demontare si manipulare, la un tarif care se va stabili in functie de volum. Suna acum la numarul 0729 661 611! Iti garantam ca obiectele tale nu vor suferi nici o avarie pe durata relocarii. Te vom ajuta indiferent de cantitate! Si, in plus, iti oferim si 5 sfaturi ca sa treci peste socul mutarii. Pentru ca o schimbare de locuinta nu este ceva placut pentru absolut nimeni. Insa cu vointa si cu putin ajutor din partea prietenilor, familiei si firmei noastre, totul va deveni mai usor.

5 sfaturi ca sa treci peste socul mutarii din casa

Nu trebuie sa privesti proces de schimbare a locuintei ca pe un dezastru pentru ca altfel risti sa intri in depresie. Uita-te in viitor si gandeste-te ca vei incepe o noua viata. Mai jos ai 5 sfaturi ca sa treci peste socul mutarii.

Un pic de ajutor de la prieteni

Ne-am mutat cu totii cel putin o data in viata si intelegem de cata forta de munca este nevoie la impachetat. De aceea renunta la mandrie si tine cont de proverbul „multe maini fac munca mai usoara”. Asa ca nu ezita sa soliciti ajutorul prietenilor sau membrilor familiei la impachetat. S-ar putea sa fi surprins de dorinta lor de a te ajuta, mai ales daca pranzul si cateva beri intra in meniu.

Renunta la vechituri

Este foarte important ca in noua ta locuinta sa aduci doar lucrurile de care ai cu adevarata nevoie si pe care le folosesti in mod frecvent. Renunta la obiectele care nu mai joaca nici un rol in viata ta de zi cu zi pentru ca transportul lor este inutil. Spre exemplu, renunta la bicileta ruginita din garaj, pe care ti-ai impus sa o faci sa arate ca noua inca de acum cinci ani, la televizorul stricat pe care il pastrai din simpul motiv ca ti l-a daruit cineva drag sau la colectia de tricouri din copilarie.

Fii pregatit

Apuca-te de impachetat din timp! Nu lasa pe maine ce poti face azi, pentru ca altfel vei intra in panica. Nu uita ca o impachetare necesita cel putin opt saptamani. Nu ti-ai dori ca in ziua cea mare a mutarii lucrurile tale sa nu fie pregatite si sa te faci de rusine in fata firmei de transport pe care ai angajat-o.

Sarbatoreste sau plangi!

Esti foarte atasat de locul care pana de curand il numeai casa. Acesta este locul unde ai trait, ai dormit si in care ti-ai format amintiri care vor ramane cu tine pentru tot restul vietii. Cand te muti, iti schimbi si viata. Poate procesul se face din cauza unor motive neplacute (divort, evacuare, etc) sau din ratiuni care necesita o sarbatoare. Prin urmare, este important te impaci cu gandul ca spui la revedere acelui capitol din viata ta. Deci ori sarbatoreste cu prietenii, ori bea cateva pahare.

Incearca sa-ti revii!

Ai ajuns in noua locuinta! Foarte bine! Esti obosit, deci nu este obligatoriu sa te apuci de despachetat. Comanda mancarea preferata sau iesi in oras cu prietenii. Mergi la un film sau la o plimbare! Important este sa iei aer. Daca vei ramane trist nu este deloc bine, nu te va ajuta pe viitor. Petrece! Trateaza-te singur!

Acesta sint 5 sfaturi ca sa treci peste socul mutarii din casa. Tine cont de ele, iar schimbarea locuintei nu va mai reprezenta un cosmar.