Ce greseli sa evit cand ma mut?

Ce greseli sa evit cand ma mut?

Ce greseli sa evit cand ma mut?

Procesul de mutare necesita o planificare corespunzatoare, insa foarte multe persoane trec cu vederea acest aspect. Si ajung sa se planga de faptul ca relocarea a fost un cosmar. Daca nu vrei sa treci prin astfel de momente, te sfatuim sa tii cont de urmatorul articol, in care iti vom prezenta cele mai frecvente cinci greseli pe care le fac oamenii atunci cand isi schimba locuinta.

Tine cont de sfaturile de mai jos daca doresti ca procesul de relocare sa decurga ca la carte. Sintem o firma de mutari mobila autorizata care iti va pune la dispozitie un serviciu complet. Avem o echipa bine instruita care se va ocupa de demontare, ambalare, manipulare si remontare. Mobilierul va fi relocat cu o utilitara de 3.5 tone in siguranta pana la noua adresa. Pretul se va stabili in functie de volum si poate fi negociat.

Ce greseli sa evit cand ma mut in Bucuresti?

1. Esti convins ca ai destul timp la dispozitie

Ce greseli sa evit cand ma mut in Bucuresti? Daca te afli la prima mutare, ai putea crede ca organizarea procesului este floare la ureche. Nimic mai fals! Nu te gandi ca poti impacheta obiectele dupa ce termini serviciul. Vor aparea situatii neprevazute, care vor necesita timp suplimentar pentru a fi rezolvate. Asa ca iti recomandam sa intocmesti un plan cu cel putin opt saptamani inainte de ziua relocarii. Astfel, vei avea timp suficient sa angajezi o firma de mutari, sa sortezi lucrurile si sa stabilesti un buget.

2. Nu cauti referinte despre firmele de mutari

Ce greseli sa evit cand ma mut? Suna cat de multe companii poti in scopul de a o alege pe cea mai potrivita. Iti recomandam sa apelezi cel putin cinci firme si sa cauti referinte despre fiecare.

3. Nu adresezi intrebari si semnezi foaia de livrare fara sa verifici

Ce greseli sa evit cand ma mut? Inainte de a angaja o companie, asigura-te ca iti ofera absolut tot ce ai nevoie pentru a nu avea surprize neplacute. Intreaba daca iti ofera despagubiri in cazul in care obiectele vor fi deteriorate si daca exista costuri suplimentare pentru serviciile prestate (manipulare, demontare, remontare, etc.). Nu-ti fie rusine sa intrebi orice chestiune care te macina. De asemenea, verifica foaia de livrare si asigura-te ca toate obiectele au ajuns la adresa ta. Nu o semna pana nu faci acest lucru. Unele obiecte mici se pot pierde pe drum. In cazul in care ceva lipseste, nu semna foaia de inventar pana la gasirea elementului.

4. Nu sortezi lucrurile inainte de ambalare

Mutarea este cel mai bun moment sa renunti la obiectele vechi, nefolositoare. Insa, din lipsa de timp, multi oameni aleg sa mute la noua adresa toate elementele. Iar unele ajung sa zaca in garaj, magazie, subsol sau pod pana la urmatoarea relocare. Primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand te muti este sa treci prin toate obiectele si sa renunti la cele pe care nu le-ai mai utilizat in ultimul an. Sorteaza cu atentie cartile, documentele, hainele, pantofii, etc.. Renunta la tot ce nu iti mai este de folos pentru a salva bani cu transportul.