Ce sa arunci atunci cand te muti

Ce sa arunci atunci cand te muti

Ce sa arunci atunci cand te muti

Mutarea este momentul ideal pentru a scapa de elementele nedorite sau care nu iti mai sint de nici un folos in locuinta. De cele de care nu mai ai nevoie, te vom scapa noi. Iti vom pune la dispozitie personal pentru incarcare si o autoutilitara de 3.5 tone care sa le transporte la groapa de gunoi. Iti vom evacua absolut orice obiect din locuinta. In randurile urmatoare iti vom preciza ce sa arunci atunci cand te muti in asa fel incat sa nu intampini probleme atunci cand impachetezi. Iar restul elementelor lasa-le in grija noastra. Iti garantam ca vor ajunge in deplina siguranta la noua locatie. Te vom ajuta cu servicii complete mutari mobila si evacuare vechituri in locurile special amenajate. Solutii complete pe www.transportpe.net!

Ce sa arunci atunci cand te muti in alta casa

Foarte multi oameni se debaraseaza de obiectele care nu le sint folositoare atunci cand aleg sa se mute intr-o alta locuinta. Iar beneficiile sint numeroase. Unul ar fi ca veti plati mai putin bani firmei pe care ati angajat-o sa va ajute cu mutatul, dar cel mai important este ca veti avea mai mult spatiu in noua locuinta. Dar sortarea obiectelor folositoare este, de obicei, foarte grea. Te gandesti ca vechea banda de alergat iti va fi folositoare la un moment dat, ca este pacat sa renunti la jucariile care ti-au marcat copilaria , ca fiecare carte pe care ai citit-o merita pastrata pentru urmasii tai. Exista, insa, modalitati sanatoase de a lua decizii corecte atunci cand stabilesti ce lucruri sa pastrezi. Ce sa arunci atunci cand te muti? Citeste, cu atentie, randurile de mai jos.

1. Elementele care ocupa spatiu

Daca te muti intr-o casa cu dulapuri mici, cu mai putine camere si cu putin spatiu de stocare nu este cazul sa iei toate elementele ce compun mobilierul (mese, scaune, fotolii, canapele, etc). Renunta la piesele de mobilier uzate, greoaie, care nu se potrivesc decorului din noul apartament.

2. Lucrurile pe care nu le folosesti niciodata

Fiecare dintre noi are in casa lucruri pe care nu le foloseste si care nu dau nici un sens vietii. Inainte sa te apuci sa impachetezi, inspecteaza apartamentul si renunta la obiectele care nu au nici o valoare pentru tine. Spre exemplu, poti renunta cu usurinta la un tablou oferit de o fosta prietena sau la un ceas de perete stricat.

3. Lucrurile pe care nu le utilizezi niciodata, dar care au o insemnatate

Este recomandat sa faci un inventar printre acestea si sa intrebi fiecare membru al familiei ce vrea sa pastreze. Iar pe cele care raman nerevendicate este momentul potrivit sa le arunci. Nu te lasa purtat de nostalgie!

4. Imbracaminte, electronice…

Solicita ajutorul unui prieten care este in pas cu moda si care sa te sfatuiasca la ce haine este cazul sa renunti. De asemenea, aparatele electronice si electrocasnice pe care le ai de foarte mult timp ar trebui reciclate si inlocuite cu altele noi. Lucru chiar recomandat atunci cand te muti intr-un nou apartament.

Ce sa arunci atunci cand te muti? Urmeaza aceste sfaturi! Iar cand doresti sa renunti la unele obiecte, nu le arunca la cosul de gunoi. Apeleaza la serviciile unei firme specializate, care poate dona sau recicla unele lucruri. Iar jucariile pe care nu le mai doresti le poti lasa la o gradinita pentru ca alti copii fara posibilitati sa se bucure de ele.