Cele mai mari greseli pe care le puteti face in ziua relocari

Cele mai mari greseli pe care le puteti face in ziua relocari

Cele mai mari greseli pe care le puteti face in ziua relocari

Intre un program agitat, cutii grele si mobila voluminoasa, nu e de mirare ca atat de multi oameni urasc sa se mute. Tot haosul creat in jurul acestei zile, pare sa nu se mai sfarseasca. Cele mai mari greseli pe care le puteti face in ziua relocari apar datorita faptului ca nu v-ati facut un plan pentru mutarea bunurilor dumneavoastra. Planificarea va ajuta nu numai sa va organizati fara stres, ci si sa reduceti din anumite cheltuieli.

De ce sa incadrati mutarea dumneavoastra ca o experienta neplacuta, cand aveti posibilitatea de a evita cele mai mari greseli pe care le puteti face in ziua relocari, doar informandu-va.

Cea mai des intalnita situatie, care este incadrata  ca fiind una dintre cele mai mari greseli pe care le puteti face in ziua relocari este angajarea unei firme de transport nelicentiate.

Nu angajati pentru transportul bunurilor dumneavoastra o firma fara licenta si reputatie. Astfel va veti trezi cu mobila zgariata, impachetata impropriu si cu un transport de cosmar.

De aceea ne-am permis sa va dam o solutie , ca sa evitati aceasta greseala pe viitor.

Mutare mobila dintr-un cartier in altul atunci cand va mutati cu casa sau cu chiria.  Oricare ar fi cantitatea de mobilier sau bagaje, ne oferim sa va ajutam.  Suntem o firma de transport mobila care va raspunde cererii  dumneavoastra cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare care sa faca toata treaba in locul  dumneavoastra.

Cu noi, ai certitudinea ca elementele vor ajunge la destinatie fara sa sufere zgarieturi sau daune. Toata operatiune se va efectua fara nici un alt efort din partea dumneavoastra, doar trebuie sa ne contactati, rapid si sigur,servicii de cea mai buna calitate.

Cele mai mari greseli pe care le puteti face in ziua relocari

Utilitati lasate in urma la noua casa. Nimic nu ar fi mai neplacut, decat ca mutarea mobile dumneavoastra sa aiba loc Vineri. Ajunsi la noua casa sa realizati ca ati uitat sa va racordati la utilitati. Iar pe timpul weekendu-lui acestia nu lucreaza.

De retinut este ca, racordarea la utilitati trebuie sa se faca cu o saptamana inaintea mutarii.

Se asteapta pana in ultimul  moment ambalarea si notarea cutiilor. Daca sunteti inca la faza de ambalare   si notare a cutiilor, in momentul sosiri firmei de mutari mobila, trebuie sa stiti ca ziua dumneavoastra se indreapta spre dezastru.

Un dezastru iminent, ramanand astfel, nu cu o experienta placuta, ci cu un cosmar.

Salvati-va de dureri de cap si incepeti ambalarea cat mai curand posibil, chiar si cu cateva saptamani inainte. Marcati fiecare cutie cu ce contine si specificati pe celele care contin obiecte fragile.

Depoziteaza responsabil, nu arunca obiectele in cutie. Atunci cand esti presat de timp, nu mai tii cont si arunci totul in cutie. Nu trebuie sa procedezi asa, iti poti distruge obiectele.

Fiecare obiect se ia si se inveleste in material de protectie, dupa care se aseaza in cutie.

Nimic nu se face la voia intamplarii, ci totul organizat si responsabil. Avand un plan bine pus la punct, veti  ajunge  astfel sa  evitati cele mai mari greseli pe care le puteti face in ziua relocari