Cum arata o mutare mobila perfecta?

Cum arata o mutare mobila perfecta?

Cum arata o mutare mobila perfecta?

Relocarea nu trebuie sa reprezinte neaparat ceva stresant. Daca esti organizat si ai o strategie bine pusa la punct nu vei avea probleme. Iar daca apelezi la noi lucrurile se simplifica. Sintem o firma de mutari mobila si iti stam la dispozitie cu utilitare de 3.5 tone si cu personal calificat pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Obiectele tale vor ajunge in deplina siguranta la noua adresa.

Procesul de mutare poate fi privit ca unul de lupta. Dar daca te pregatesti corespunzator, nu ai nici un motiv sa te stresezi. Cu siguranta, urmatoarele sfaturi simple te vor ajuta sa treci peste relocare. Pentru ca totul tine de organizare!

Cum arata o mutare mobila perfecta Bucuresti?

Strategia

Cum arata o mutare mobila perfecta Bucuresti? Planifica! Este cea mai simpla, dar de multe ori trecuta cu vederea, regula a procesului de relocare! Majoritatea oamenilor au cel putin o luna la dispozitie sa-si pregateasca relocarea. Listele de verificare vor fi cel mai bun prieten al tau in acest proces. O lista poate incepe cu saptamani inainte de a te muta si pot fi actualizate zilnic, pe masura ce sarcinile sint finalizate.

O buna modalitate de a incepe procesul de relocare este sa faci o lista cu camerele din casa ta. Spre exemplu:

Sufrageria

Elementele inutile, ce pot fi impachetate in orice moment: bibelouri, carti, imbracamintea de sezon, echipamentul sportiv, poze, opere de arta, tapete

Elementele mai mari si elementele necesare care vor fi urcare in camion in ziua mutarii: canapea, televizor, rafturile pentru carti, dulapurile

Elementele care raman: peretii, parchetul, jaluzelele

Este, de asemenea, intelept sa ne prezinti fiecare camera pentru ca manipulatorii sa-si faca o idee asupra elementelor care vor fi puse primele in duba.

Istruieste-i pe cei care te ajuta

Cum arata o mutare mobila perfecta? Cand ajutoarele sosesc, asigura-te ca au idee cu ce camera sa inceapa. Treaba va merge mult mai usor daca ii vei da fiecarui prieten sau membru al familiei o lista cu ce trebuie impachetat si unde sa mearga cand lista este completa. Aminteste-le ajutoarelor sau manipulantilor sa eticheteze fiecare cutie. Te va ajuta enorm atunci cand vei despacheta. Vei cunoaste ce contine fiecare cutie in parte!

Fiecare camera ar trebui sa fie dotata cu urmatoarele: cutii, banda de ambalare, foarfece, cutit, marker, etichete, solutii de curatare.

Retrage-te!

Cum arata o mutare mobila perfecta? O buna strategie te ajuta la despachetat! Imediat ce ai ajuns in noua casa, comanda-ti ceva de mancare pentru ca meriti o pauza! Mutarea a decurs perfect! Sau iesi in oras cu prietenii! Du-te la un film sau la un spectacol de teatru! Fa un tur al restaurantelor din zona! Sau mergi la un eveniment sportiv unde te poti relaxa in voie. Despachetatul mai poate astepta. Ti-ai planificat cum trebuie aceasta relocare, meriti o rasplata. Te poti ocupa de cutii a doua zi fara nici o problema.

Dupa ce ai impachetat articolele din fiecare camera, noi ne vom ocupa de demontarea corpurilor mari. Toate componentele de mobilier vor fi impachetate cu folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape. La final, vom securiza cu banda. Elementele fragile le vom infasura in straturi multiple. Vom manipula corpurile cu un dolly sau cu discuri de glisare mobilier in asa fel incat sa nu zgariem suprafetele. In masina, vom fixa piesele cu echipamente speciale (chingi, curele, etc.) pentru a nu se deplasa. Iar dupa ce am ajuns la noua adresa, ne vom apuca de remontare. Solutii complete doar pe www.transportpe.net.