Cum imi amintesc de fosta casa dupa mutare

Cum imi amintesc de fosta casa dupa mutare

Cum imi amintesc de fosta casa dupa mutare

Fiecare dintre noi trecem, la un moment dat, printr-un proces de schimbare de locuinta. Cu problema relocarii te vom ajuta noi. Sintem o firma autorizata de mutari mobila care iti va pune la dispozitie o utilitara de 3.5 tone si personal pentru demontare, impachetare, manipulare si remontare. Elementele vor fi impachetate corespunzator, in asa fel incat sa nu sufere daune. Le vom securiza in duba cu echipamente speciale (chingi, curele, etc.) pentru a nu se deplasa pe durata relocarii. Iti garantam ca tot mobilierul va ajunge in deplina siguranta la noua adresa.

Cum imi amintesc de fosta casa dupa mutare Bucuresti?

Uneori, cand ne mutam, sintem putin tristi pentru ca lasam vechiul camin in spate. Iar copiii sint cei mai afectati, pentru ca se desprind cu greu de locul unde au crescut. Oricum, aceste emotii sint perfect normale si foarte frecvente pentru fiecare dintre noi. Insa, intr-un final, trebuie sa fim in masura sa facem acest pas si sa mergem mai departe. Iti prezentam trei moduri cu ajutorul carora sa-ti amintesti cu drag de fosta casa.

1. Realizeaza fotografii

Cum imi amintesc de fosta casa dupa mutare Bucuresti? Realieaza mai multe poze cu camerele preferate, din care sa nu lipseasca mobila. Realizeaza o fotografie in fata semineului, dar si in bucatarie. Apoi, incearca sa adaptezi aceste imagini si in noua ta locuinta. Daca macar una dintre camere va fi decorata ca in fotografie, atunci satisfactia va fi garantata. Iar cand te apuca nostalgia dupa vechiul camin, poti intra in respectiva camera pentru a te intoarce in timp.

2. Scrie despre casa

Fie ca esti un scriitor experimentat, un povestitor ocazional sau o persoana care nu a compus niciodata nimic, pune pe hartie amintirile traite in vechiul camin. Ai nevoie de unele idei de unde sa incepi? Iata cateva exemple:

* scrie ce ti-a placut cel mai mult la vechiul camin

* scrie care este cea mai frumoasa amintire traita in vechiul camin

* scrie despre lucrul caruia nu-i simti lipsa din vechiul camin

3. Printuri 3D

Cum imi amintesc de fosta casa dupa mutare? Daca nu vrei sa uiti de vechiul camin, poti realiza un montaj 3D cu intreaga casa. Apoi apeleaza la o firma de specialitate si solicita-i sa-ti creeze o schita a fostei locuinte. O vei pastra ca suvenir!

Aminteste-ti de faptul ca o casa, in ciuda faptului ca este plina de amintiri si de emotii, este, totusi, un simplu acoperis deasupra capului. In timp, vei invata sa iubesti diferite aspecte ale noului tau camin si iti vrei crea alte amintiri. In fond, nu este o tragedie pentru nimeni schimbarea caminului. Trebuie sa privesti in viitor si sa consideri procesul de mutare ca pe o sansa sa incepi o viata noua. De asemenea, vei avea posibilitatea sa cunosti alti oameni si sa-ti faci prieteni noi.

Cum imi amintesc de fosta casa dupa mutare? Tine cont de sfaturile de mai sus daca doresti sa treci mai usor peste faptul ca ti-ai schimbat locuinta. Transportul elementelor nu trebuie sa te macine pentru ca noi ne vom ocupa de absolut tot. Serviciile pe care le efectuam sint destinate persoanelor fizice si juridice. Vom raspunde pozitiv oricarei cereri, indiferent de volum. Solutii complete doar pe www.transportpe.net!