Cum imi fac prieteni dupa ce m-am mutat?

Cum imi fac prieteni dupa ce m-am mutat

Cum imi fac prieteni dupa ce m-am mutat

Procesul de mutare este unul dificil, nu neaparat din cauza relocarii mobilierului, ci si pentru ca in noua locatie vei avea ceva de tras pentru a-ti face adevarati prieteni. Din fericire, noi te vom ajuta sa treci peste aceasta schimbare. De transferul elementelor de vom ocupa noi. Sintem o firma de mutari mobila autorizata care iti va asigura o utilitara de 3.5 tone si personal calificat pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Iti garantam ca obiectele nu vor suferi daune pe durata relocarii. Iar pretul se va stabili in functie de numarul de elemente. In continuare, iti vom prezenta sase sfaturi utile care sa te ajute sa-ti faci noi prieteni si sa te integrezi in noua comunitate. Solutii complete doar pe www.transportpe.net!

Cum imi fac prieteni dupa ce m-am mutat la casa?

Gaseste un „teren comun”

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa afli locurile unde se aduna vecinii tai. Daca te-ai mutat in timpul verii, iar vecinii se aduna la o piscina, lasa despachetatul si du-te si racoreste-te. Este o ocazie buna sa ii cunosti personal. Studiaza sitlul de viata al vecinilor. Seara stau pe banca din fata casei? Dupa-amiaza verifica daca au primit scrisori? Dimineata aleg sa iasa la o scurta plimbare? Odata ce ai observat un model, incearca sa il copiezi pentru a te intersecta cu ei. De asemenea, magazinul de unde isi fac cumparaturile este un loc bun unde sa intri in vorba cu ei.

Foloseste-ti copiii

Cum imi fac prieteni dupa ce m-am mutat la casa? Daca ai copii, iti va fi mai usor sa te intalnesti cu vecinii pentru a-ti face prieteni noi. Tintesti parintii de varsta ta si du-te sa iti prezinti familia. Stabileste o data pentru a iesi impreuna in parc. Copiii se vor juca, iar tu vei avea sansa sa-ti faci prieteni.

Du-te la usile lor

Cum imi fac prieteni dupa ce m-am mutat? Daca ai nevoie de o scuza, ii poti intreba, dupa ce te prezinti, cand vine masina sa ridice gunoiul sau daca iti pot recomanda o persoana care sa tunda gazonul sau un restaurant in zona.

Voluntari

Daca in zona nu se afla vecini pe gustul tau, nu trebuie sa disperi. Incepe sa cauti oportunitati de voluntariat. Internetul iti va fi un aliat de nadejde in acest caz. Poti intalni persoane care sa iti placa in momentul in care se face curatenie in parcul cartierului sau la plantarea copacilor in scoala.

Aboneaza-te la sala de forta

Cum imi fac prieteni dupa ce m-am mutat? Centrul de fitness din zona in care te-ai mutat este un alt loc ideal unde iti poti face prieteni, mai ales daca iti place sportul. Intra in vorba cu lumea si intreaba-i daca ii poti insoti la baschet, fotbal sau, pur si simplu, la alergat.

Fii un bun vecin

Unul dintre cele mai bune moduri de a-ti face noi prieteni este sa fii un bun vecin. In ziua in care te muti, fii atent unde parchezi masina personala si unde va stationa duba noastra astfel incat sa nu blochezi nici un drum de acces. In zilele care urmeaza, nu lasa gunoiul la vedere. Fii politicos si multumeste vecinilor daca te invita undeva. Foarte frumos din partea ta ar fi sa ii servesti cu o cana de cafea sau cu o gustare.