Cum impachetam mobilierul pentru mutare?

Te muti in casa noua? Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Vrei sa stii ce implica acest proces?  Firma Transportpe.net iti vine in ajutor cu o echipa de profesionisti dar si cu sfaturi pentru o mutare ideala! Important este sa vezi procesul de mutare ca pe o evolutie in viata ta si a familiei tale. Odata ce ai achizitionat o locuinta trebuie sa stii ca mutarea in noua casa vine cu un proces greoi de planificare si acomondare, iar recompensa pentru eforturile depuse nu va intrzia sa apara: vei avea locuinta visata.

Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Solutia pentru mutarea perfecta!

Cum impachetam mobilierul pentru mutare?

Cum impachetam mobilierul pentru mutare?

Transportpe.net reprezinta solutia perfecta atunci cand sunteti hotarat sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra si doriti sa va mutati intr-o noua locuinta. Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Firma dispune de resursele necesare asigurarii unui transport profesionist. Masini de 3, 5 tone echipate corespunzator si o echipa de profesionisti. Specialistii firmei se vor deplasa la locatia specificata de catre dumneavoastra , vor impacheta bunurile, pentru a sporii siguranta acestora, dupa care vor livra in siguranta la noua adresa.

Indiferent de timpul de mobilier, acestia vor raspunde prompt solicitarii dumneavoastra. Servicii de transport, manipulare, infoliere, demontare, despachetare, remontare mobilier si asezarea acestuia pe pozitii. Acestea sunt serviciile cu care acestia va intampina, oferindu-va consultanta gratuita pe tot parcursul mutarii. Nu ezitati sa contactati dispecerul pentru mai multe informatii! Echipa de profesionisti este alaturi de dumneavoastra atat pe plan local cat si national, cu o gama variata de servicii. Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Fara griji si stres!  Asa ca nu mai sta pe ganduri si apeleaza cu incredere la Transportpe.net simplu, rapid si accesibil, totul la cel mai bun raport calitate-pret!

Si totusi, cum impachetam mobilierul pentru mutare?

Indiferent de situatie, daca aveti profesionisti de la Transport pe. net sau doriti sa faceti acest proces de unul singur, trebuie sa detineti anumite informatii! Informatii ce le vom prezenta in acest articol!

Cunoastem faptul ca mutarea poate fi stresanta, daca nu esti foarte bine organizat!Trebuie sa tinem cont ca paturile, canapelele, coltarele, mesele plus cele 12 scaune sunt mult mai complicate de impachetat/ infoliat decat pachetele cu carti sau hainele.

Cu toatea acestea infoliatul mobilierului asigura ca acesta va ajunge in stare buna, fara daune la noua dumneavoastra locuinta! Pur si simplu pentru aceasta etapa trebuie sa fiti organizat si pregatit. Dezasamblati si infoliati pentru un maxim de protectie.

Prima etapa in acest proces este efectuarea listei de inventar. Aceasta lista va ajuta sa fiti organizat in mutare, dar si sa apreciati cat material de protectie va trebuie. Dupa ce ati terminat inventarul obiectelor ce vor fi supuse miscarii este timpul pentru lista ce cuprinde materialele de ambalare. Si anume: folie bubble, folie strech, cutii de diferite dimensiuni, scotch pentru sigilare, marker, ziare si paturi de protectie!

In situatia in care contractati echipa de la Transportpe.net specificati dispecerului tipul de mobilier si ce servicii doriti. Ajutorul nu va intarzia sa apara!

Pasul trei este curatarea mobilierului de impuritati si praf. Nu are sens sa impachetezi mobilier murdar pe care mai apoi sa-l transporti in noua locuinta! De altfel, goliti mobilierul ce este supus mutarii. Va fi mai usor de manipulat! Goliti toate sertarele! Elementele din interiorul mobilierului dumneavoastra vor trebui ambalate in cutii sau saci!

Dupa ce am terminat de golit mobilierul de continut si am curatat suprafetele este timpul pentru pasul 5 si anume : dezasamblarea! Dezasamblati orice obiect ce poate fi separat! De exemplu, scoateti picioarele de la masa, demontati sifonierul etc. Atentie! Plasati orice piulita sau surub in pungi si notati de la ce mobilier provine! Dupa demontare este timpul pentru infoliere. Utilizati foliile speciale, paturile si coltarele pentru a proteja mobilierul dumneavoastra!

Aceste informatii va ajuta in momentul mutari, dar cel mai indicat este sa lasati echipa de profesionisti de la Transportpe. net sa va ajute!