Cum ma mut fara stres?

Cum ma mut fara stres

Cum ma mut fara stres

Schimbarea locuintei perturba rutina normala si genereaza sentimente de nesiguranta. Din fericire, sugestiile din urmatorul articol te pot ajuta sa faci procesul de relocare mai putin stresant. Altfel, firma noastra iti poate pune la dispozitie o utilitara de 3.5 tone si personal calificat pentru transferul obiectelor la noua adresa. Iti garantam faptul ca elementele nu vor suferi daune. Sintem o firma de mutari mobila autorizata si scopul principal este sa oferim clientilor servicii de calitate ridicata, care sa le depaseasca asteptarile. Pretul se stabileste in functie de volum si de distanta. Sintem disponibili sa relocam obiectele chiar si in provincie. Solutii complete doar pe www.transportpe.net!

Cum ma mut fara stres in alta locuinta?

Inainte de a te muta

Cum ma mut fara stres in alta locuinta? Planificarea este cheia unei mutari fara stres. Te sfatuim sa pastrezi toate documentele legate de relocare intr-un singur loc, usor accesibil. Utilizeaza notebook sau chiar un telefon mobil performant pentru a urmari numerele de contact importante si actele. Recomandarile pentru alti medici, harti ale noului cartier sau oras si datele prietenilor vechi sint doar cateva lucruri pe care le poti tine in notebook sau telefon. Intocmeste o lista cu un program de intalniri pentru a porni/opri energia electrica si termica, gazele, apa, cablul si alte utilitati in casa noua/veche. Acesta este un moment bun sa faci anumite cercetari cu privire la zona in care te vei muta. Ia notite despre restaurante si alte locuri din regiune. Eticheteaza fiecare cutie cu numele camerei corespunzatoare pentru a-ti fi mai usor atunci cand despachetezi.

In ziua mutarii

Cum ma mut fara stres? Incearca sa pastrezi copiii ocupati cu carti de colorat si jucariile preferate in timp ce echipa noastra manipuleaza mobilierul. Daca ai un animal de companie, este indicat sa il pui intr-o camera izolata cu mincare, apa si un cos unde sa se odihneasca. Pune-le in vedere tuturor sa pastreze usa inchisa pentru ca, in caz contrar, prietenii necuvantatori risca sa se accidenteze sau chiar sa se piarda. Incepe prin despachetarea cutiilor care contin necesitati, cum ar fi prosoape de hartie, saci de gunoi si becuri. Ai grija de baie si dormitoare in primul rand, dupa care poti trece la bucatarie si alte spatii de locuit. Dupa ce ai despachetat, iti va fi, probabil, foame. Este momentul potrivit sa gasesti un loc in noul cartier sau oras si sa iei o masa calda. Daca te simti obosit, comanda ceva la noul domiciliu. Nu te apuca sa gatesti imediat ce te-ai instalat. Vei avea timp suficient mai tarziu.

Dupa mutare

Cum ma mut fara stres? Fa-ti timp si incearca sa te integrezi in noua comunitate. Iesi la o plimbare cu bicicleta pentru a cunoaste imprejurimile si noii vecini. Cauta cat mai multe cluburi care se potrivesc gusturilor tale (lectura, sport, fitness, etc.) si du-te sa cunosti noi oameni. Verifica biblioteca sau ziarul local pentru a afla daca exista anunturi de intalniri. Retine faptul ca ligile sportive, bisericile, etc. cauta tot timpul noi membrii. Chiar daca te-ai mutat, incearca pe cat posibil sa fii cu zambetul pe buze. Aminteste-ti ca schimbarea locuintei iti va oferi sansa sa cunosti oameni si sa incepi o noua etapa a vietii.