Cum ma mut in perioada Craciunului?

Cum ma mut in perioada Craciunului?

Cum ma mut in perioada Craciunului?

Craciunul este, poate, cea mai frumoasa sarbatoare a anului. In jurul bradului se aduna toata familia, se spun colinde, se mananca si se bea bine. Dar ce te faci cand tocmai in aceasta perioada trebuie sa te muti? Raspunsul este simplu: apelezi la firma noastra! Dispunem de utilitare de 3.5 tone, de personal pentru demontare, manipulare, ambalare si remontare, totul la un pret care sa-ti faca sarbatorile si mai frumoase. Iti garantam ca mobilierul va ajunge la noua adresa fara sa sufere vreo avarie. Solutii complete doar pe www.transportpe.net.

Foarte putina lume alege sa se mute in perioada Craciunului. Prea multa bataie de cap, posibil drumuri inzapezite, frig. De aceea multe persoane opteaza sa faca acest important pas in lunile mai calde. Daca, totusi, esti nevoit sa o faci in preajma Craciunului, iti recomandam sa tii cont de sfaturile urmatoare.

Cum ma mut in perioada Craciunului in alta casa?

1. Sarbatoreste Craciunul cu fostii vecini

Cum ma mut in perioada Craciunului? Ar putea fi si momentul potrivit pentru a-ti lua la revedere de la ei. Deoarece noua ta casa este, probabil, neamenajata si plina cu cutii, este recomandat sa te intalnesti cu familia si prietenii la un restaurant pentru a face schimb de cadouri si de amabilitati.

2. Muzica de sezon in noua casa

CD-urile trebuie sa fie ultimele pe care le impachetezi si primele pe care despachezi. De asemenea, lasa copiii sa ambaleze singuri lucrurile lor cele mai pretioase pentru a fi siguri ca nu au lasat nimic in urma. Pune muzica de sezon in noua ta casa, astfel incat sa simtiti cu totii ca este Craciunul. Colindele te vor face sa te simti excelent, iar tu si familia ta veti trece mai usor peste faptul ca v-ati mutat.

3. Impodobeste casa

Cum ma mut in perioada Craciunului? Pastreaza o cutie care sa contina elemente destinate Craciunului si impodobeste casa cu ele. Un micut pom artificial pus pe masa ar fi de vis pana reusesti sa despachetezi celelalte cutii. Impodobeste-l, pune-i instalatie si priveste-l. Lucrurile vor deveni tot mai roz.

4. Actualizeaza-ti adresa

Asigura-te ca prietenii si familia au noua ta adresa pentru ca acestia sa-ti poate trimite scrisori sau carti postale. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca ai vorbit cu companiile de utilitati si ca totul functioneaza perfect in casa ta. Nu ti-ai dori sa te trezesti ca nu poti face o baie calda sau ca nu ai energie electrica. Paza buna trece primejdia rea!

5. Fii activ in noul cartier

Cum ma mut in perioada Craciunului in alta casa? Uita-te cu atentie ce evenimente sau adunari au loc in noua ta comunitate. Perioada Craciunului este cel mai bun moment sa-ti faci prieteni noi!

Tine cont de sfaturile de mai sus pentru a trece mai usor peste faptul ca ti-ai schimbat locuinta. Noi ne vom ocupa de partea mai grea, ce implica mutarea mobilierului. Vom demonta elementele mari si vom utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape pentru ambalare. Dupa care, le vom securiza cu banda. Toate obiectele si cutiile impachetate de tine vor fi manipulate cu maxima atentie catre noua adresa. In masina, vom securiza elementele cu chingi si curele pentru a nu se deplasa.