Cum mut mobila din curte?

Cum mut mobila din curte?

Cum mut mobila din curte?

Mobilierul din curte este valoros pentru fiecare persoana in parte. Elementele te ajuta sa te relaxezi si odihnesti, motiv pentru care necesita o atentie speciala pe durata relocarii. Mesele, scaunele, etc. se pot deteriora foarte usor daca nu sint ambalate si manipulate corespunzator. Pentru a evita surprizele neplacute, te sfatuim sa lasi procesul in grija noastra. Sintem o firma de mutari mobila ce pune la dispozitia clientului servicii complete. Asta inseamna ca vei beneficia de o utilitara de 3.5 tone si de personal calificat pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare.

Cum mut mobila din curte, gradina?

Cum mut mobila din curte, gradina? In primul rand, va trebui sa cureti elementele foarte bine pentru ca nu are nici un rost sa le muti murdare. Foloseste solutii speciale pentru a nu deteriora piesele. Intreaba la magazinele de mobila ce substante poti utiliza pentru indepartarea mizeriei de pe scaune, mese, dulap, etc.. De regula, praful poate fi sters cu o carpa moale si uscata. De asemenea, va trebui sa te asiguri ca mobilierul nu este infestat cu gandaci, paianjeni si alti daunatori. Daca totul este in regula, te poti ocupa de alte activitati pentru ca in rol vor intra angajatii firmei noastre.

Primul lucru pe care il vom face este sa demontam piesele mari. Apoi, vom impacheta corespunzator toate elementele. Vom acorda o atentie deosebita obiectelor fragile, pe care le vom ambala cu straturi multiple. Vom utiliza folie cu bule, folie de plastic, hartie, paturi de mobilier, prosoape si banda de protectie. Fiecare componenta va fi ambalata separat pentru a evita zgarieturile si alte daune. Suruburile, saibele si piulitele vor fi plasate in pungi de plastic separate, sigilate, si vor fi lipite de elementul de care apartin. Iti garantam faptul ca scaunele, mesele, umbrelele, gratarul si celelalte obiecte din gradina vor ajunge in deplina siguranta la noua adresa.

Cum mut mobila din curte? Ne vom ocupa inclusiv de plantele tale. Dupa ce le vom pregati pentru mutare, le vom plasa in cutii captusite cu orificii de ventilare. Te asiguram ca vor primi atentia necesara din partea noastra. Vom demonta inclusiv structurile de joaca din curte. Toboganul, leaganul sau balansoarul vor fi dezasamblate si urcate primele in duba. Tinem sa iti precizam ca la actiune vor lua parte cel putin trei persoane. Doua vor manipula elementele, in timp ce una va superviza in scopul de a interveni daca este cazul. Mobilierul din curte va primi atentie necesara inclusiv la descarcare, cand ajungem la noua adresa. Unde, de altfel, ne vom ocupa de remontarea elementelelor care au necesitat dezasamblarea.

Cum mut mobila din curte? Asa cum poti observa, mobilierul din curte este pretentios si necesita masuri speciale de precautie pe durata relocarii. Tocmai de aceea este indicat sa lasi procesul in grija unor profesionisti. In acest fel, vei avea garantia ca elementele vor fi livrate la noua adresa fara sa sufere daune pe durata transportului. Serviciile de mutari mobila pe care le ofera firma noastra se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Asiguram deplasrea pieselor inclusiv in provincie, cu plecare din Capitala.