Cum mut mobila ieftin?

Cum mut mobila ieftin

Cum mut mobila ieftin

Procesul de mutare este unul dificil, iar daca nu stai acceptabil din punct de vedere financiar lucrurile se pot complica. Din fericire, noi intelegem faptul ca situatia financiara nu este una stralucita in tara noastra, asa ca incercam sa venim in ajutorul persoanelor fara posibilitati financiare. Sintem o firma de mutari mobila care ofera, de regula, servicii complete. Acestea includ demontarea, ambalarea, manipularea si remontarea elementelor. Relocarea se efectueaza cu o utilitara de 3.5 tone. Pretul este cel corect si poate fi negociat. Daca, insa, doresti sa obtii un cost mai mic, mai jos iti vom prezenta patru moduri prin care poti face acest lucru.

Cum mut mobila ieftin in Bucuresti?

1. Cutii si materiale second-hand

Cum mut mobila ieftin? Impachetarea obiectelor pentru transfer este foarte importanta. Vei avea nevoie de urmatoarele materiale de ambalare: folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape, cutii robuste de carton, hartie de ambalaj, banda de ambalare. Toate acestea le poti achizitiona din magazine. Noi te sfatuim sa procedezi altfel. Vorbeste cu rudele, prietenii sau vecinii care au trecut, de-a lungul timpului, printr-un proces de mutare. Este imposibil sa nu fi pastrat anumite materiale de impachetare. Roaga-i sa ti le imprumute. Chiar daca sint second-hand, iti vor fi de mare folos, vei putea face treaba cu ele. De la magazin cumpara doar ce nu ai gasit la apropiati.

2. Muta doar obiectele de care ai nevoie

Cum mut mobila ieftin in Bucuresti? Pretul unei mutari mobila se stabileste in functie de volum. Asa ca inainte sa te apuci de impachetat, este foarte important sa sortezi obiectele. Renunta la toate articolele pe care nu le-am mai utilizat in ultimul an. Hainele, pantofii, cartile sau alte produse de care nu mai ai nevoie nu trebuie relocate. Retine faptul ca mutarea este un moment perfect pentru a scapa de elementele care nu iti mai sint de folos. Transfera in noua locuinta doar obiectele de care ai, intr-adevar, nevoie.

3. Ambaleaza singur

Firma noastra iti poate oferi, in mod normal, un serviciu profesionist de ambalare al obiectelor. Insa daca doresti sa faci economie, va trebuie sa efectuezi personal aceasta operatiune. Si, astfel, costul va scadea semnificativ. In prima faza, va trebui sa scoti sertarele si rafturile si sa demontezi corpurile mari. Elimina, de asemenea, toate suprafetele din sticla de pe dupap, biblioteca, sifonier sau masa. Piesele fragile este indicat sa le impachetezi cu straturi duble pentru o protectie suplimentara.

4. Asigura incarcarea si descarcarea

Cum mut mobila ieftin? Daca vrei sa obtii un pret scazut, rudele si prietenii ar trebui sa fie alaturi de tine pe durata procesului de mutare. Mai exact sa te ajute la manipularea mobilierului. Ai nevoie de cel putin trei persoane bine facute pentru a incarca si descarca in siguranta elementele.

Daca vei urma sfaturile de mai sus, la final vei plati doar inchirierea dubei cu sofer. Vei obtine un pret scazut, asa cum ti-ai dorit. Insa retine ca serviciile complete au un pret corect, iar firma noastra ofera anumite reduceri. Cel mai bine este sa iei legatura cu unul dintre operatorii nostri si sa afli mai multe informatii despre ofertele pe care le-am pregatit. Solutii complete doar pe www.transportpe.net!