Cum mut o masa de conferinte?

Cum mut o masa de conferinte?

Cum mut o masa de conferinte?

Masa de conferinte este un element voluminos si greu de relocat. Daca ai decis sa schimbi sediul companiei, este indicat sa lasi transferul obiectului in grija noastra. Sintem o firma de mutari mobila cu experienta, care iti va oferi tot sprijinul de care ai nevoie. Iti vom asigura o utilitara de 3.5 tone si personal calificat pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Cu noi, ai garantia ca masa de conferinte va ajunge la noua adresa fara sa sufere zgarieturi sau alte daune. In articolul urmator, iti vom prezenta etapele pe care le vom parcurge in asa fel incat sa iti oferim un serviciu de calitate ridicata, care sa te multumeasca pe deplin.

Cum mut o masa de conferinte grea si voluminoasa?

Cum mut o masa de conferinte grea si voluminoasa? In primul rand, ne vom asigura ca la fata locului va fi prezent un numar suficient de muncitori. Stim foarte bine ca o masa de conferinte, indiferent daca topul este din sticla sau granit, este foarte grea. Asa ca ne vom lua toate masurile de precautie pentru ca orice lovitura o poate distruge. Paturile de protectie mobilier sint mai mult decat necesare in timpul procesului de relocare. La fel si folia cu bule, folia de plastic, prosoapele, hartia si banda de ambalare. Ne vom prezenta la sediul companiei tale cu toate materialele de impachetare necesare.

Urmatorul pas este sa separam topul de baza. Un tamplar profesionist se va ocupa de aceasta operatiune. Topul va fi ambalat cu paturi de protectie mobilier si securizat cu foarte multa banda. Nu vom ezita sa folosim straturi suplimentare de protectie daca este cazul. Apoi, vom dezasambla baza mesei de conferinte pentru o manipulare usoara si in siguranta. Baza este construita, de regula, din lemn sau metal si este foarte grea. Mesele de conferinte sint scumpe si nu ne permitem sa le deterioram in timp ce le transportam. Suruburile, saibele si piulitele vor fi plasate intr-o cutie mica sau punga de plastic. Vom impacheta corespunzator toate elementele care compun baza.

Cum mut o masa de conferinte? Vom acorda o atentie speciala inclusiv la manipularea componentelor. Un obiect va fi incarcat sau descarcat de cel putin doua persoane, in timp ce una va superviza procesul, fiind gata sa intervina daca este cazul. In cazul articolelor grele vom folosi un carucior special (dolly). In masina, vom securiza toate elementele cu echipamente speciale de protectie (chingi, curele, etc.) pentru a nu se deplasa pe durata mutarii. Apoi, la destinatie, ne vom apuca de remontarea mesei de conferinte. Si, astfel, in cel mai scurt timp vei putea conduce o sedinta cu angajatii tai in noul sediu al companiei.

Cum mut o masa de conferinte? Nu te ambitiona sa muti pe cont propriu o masa de conferinte pentru ca sint sanse foarte mari sa nu reusesti. Vei distruge piesa de mobilier si, in plus, exista riscul sa te ranesti. Lasa tot procesul de relocare in grija firmei noastre. Tu nu vei depune efort, iar la final vei avea satisfactia ca elementul a fost transferat la noua adresa fara sa sufere daune. Solutii complete doar pe www.transportpe.net!