Cum mut un aragaz in siguranta?

Cum mut un aragaz in siguranta?

Cum mut un aragaz in siguranta?

Aragazurile se deterioreaza cu usurinta pe parcursul unei relocari, din cauza conexiunilor, blaturilor de sticla sau ceramica, pieselor complicate si finisajelor pretentioase. Inainte sa transferi un astfel de element, este foarte important sa il cureti bine de mizerie si grasime. Dupa care ne poti contacta pe noi. Sintem o firma de mutari mobila autorizata, care va interveni cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal pentru ambalare si manipulare. De precizat ca un tehnician se va ocupa de demontarea si remontarea aragazului. Iti garantam faptul ca obiectul va ajunge la noua adresa fara sa sufere vreo avarie.

Cum mut un aragaz in siguranta in Bucuresti si provincie?

Cum mut un aragaz in siguranta? Utilizeaza o carpa si un detergent slab pentru a sterge exteriorul aragazului, astfel incat grasimea si reziduurile sa fie indepartate. Urmatorul pas este indepartarea pieselor detasabile, cum ar fi butoanele, tigaile, gratarele, rafturile din cuptor, etc.. Toate acestea trebuie, la randul lor, spalate foarte bine si apoi plasate intr-o cutie separata, etichetata corespunzator. Apoi, urmeaza instructiunile din manualul producatorului pentru a curata interiorul aragazului. De obicei, incita se spala cu un degresant, urmat de apa fierbinte cu sapun. Este foarte important sa respecti sfaturile fabricantului daca nu vrei sa deteriorezi aparatul electrocasnic.

Dupa ce ai terminat cu curatarea, in rol va intra echipa firmei noastre. Asa cum am precizat mai sus, un tehnician se va ocupa de deconectarea aparatului de la reteaua cu gaz in conditii de deplina siguranta. Conexiunile electrice si de gaz de inalta tensiune trebuie sa fie desfacute de un expert, asa ca nu incerca personal acest lucru daca nu ai un minimum de experienta. De precizat ca acest serviciu este inclus in pretul pe care ti-l vom comunica inca de la inceput. Indicat este sa deconectam aragazul cu 24 de ore inainte sa te muti.

Cum mut un aragaz in siguranta? Dupa deconectare, vom impacheta corespunzator aparatul electrocasnic pentru a nu-l deteriora pe durata relocarii. Vom folosi folie cu bule, folie de plastic, paturi, prosoape, banda de ambalare, tot ce este necesar. De manipulare se vor ocupa doua persoane, in timp ce alta va superviza procesul, fiind gata sa intervina daca se impune. Nu vom ezita sa utilizam un dolly sau discuri de glisare pentru a nu deteriora elementul si aparatul daca acesta este voluminos. Aragazul va fi transportat cu duba in pozitie verticala si va fi fixat cu curele sau franghie pentru a nu se deplasa pe durata tranzitului.

Cum mut un aragaz in siguranta in Bucuresti si provincie? Odata ce am ajuns la destinatie, tehnicianul se va ocupa de reconectarea aragazului si nu va parasi locuinta pana cand nu s-a asigurat ca totul decurge ca la carte. Totodata, te vei convinge de profesionalismul firmei noastre cand vei observa ca aparatul nu au suferit nici o dauna. Oferim servicii complete pentru persoanele fizice si juridice. Mutam aragazul inclusiv in provincie, cu plecare din Bucuresti. Te putem ajuta inclusiv cu relocarea altor obiecte: scaune, fotolii, mese, canapele, etc.. Costul total se va stabili in functie de cantitate.