Cum mut un birou greu?

Cum mut un birou greu?

Cum mut un birou greu?

Indiferent de utilitatea sa, un birou cu greu poate fi lasat in urma atunci cand te muti. Elementele vin in toate formele si marimile, motiv pentru care relocarea poate fi dificila. Daca nu te simti capabil sa deplasezi pe cont propriu un astfel de obiect, ne poti solicita cu incredere ajutorul. Sintem o firma de mutari mobila care iti va pune la dispozitie o utilitara de 3.5 tone si personal pentru demontare, impachetare, manipulare si remontare. Un serviciu complet de care iti promitem ca vei fi pe deplin satisfacut. In materialul urmator, iti vom explica modul in care vom proceda in asa fel incat biroul sa ajunga la noua adresa fara sa sufere zgarieturi sau alte daune.

Cum mut un birou greu in siguranta?

Cum mut un birou greu in siguranta? Primul pas este de a reduce din greutatea elementului. In acest scop, vom scoate toate rafturile, sertarele si partile detasabile. Acestea vor fi infasurate in ambalaje de hartie sau folie cu bule si plasate in cutii robuste de carton. Suruburile, saibele si piulitele vor fi asezate intr-o punga de plastic, pe care o vom sigila corespunzator. Restul biroului va fi impachetat cu o folie de plastic speciala, care sa previna alunecarea mainilor. Vom evita sa folosim banda pentru a securiza in scopul de a nu deteriora finisajul. Colturile vor fi, la randul lor, protejate pentru a ne asigura ca nu se vor distruge pe durata deplasarii.

Cum mut un birou greu? De precizat ca suprafetele din sticla si fragile vom alege sa le infasuram in straturi multiple pentru o protectie suplimentara. La manipulare, vom tine cont de faptul ca birourile din lemn masiv sint mai grele, asa ca la actiune va lua parte un numar suficient de muncitori. De regula, deplasarea o vom realiza prin intermediul unui stivuitor. La actiune vor lua parte cel putin doua persoane, iar o alta va asista si va fi gata sa intervina daca se impune acest lucru. In duba, biroul va fi securizat cu curele sau franghie de un perete pentru a fi siguri ca nu se va deplasa cat timp se afla in tranzit. In cazul in care biroul este robust, putem plasa cutii usoare sau alte lucruri pe partea de sus, insa doar dupa ce ne vom asigura ca elementul va sustine tot ce plasam deasupra sa.

Cum mut un birou greu? La noua adresa, un tamplar cu experienta se va apuca de remontare. Si, astfel, in foarte scurt timp, vei putea folosi biroul. Ne luam angajamentul ca nu va suferi vreo dauna pe durata transferului. In afara biroului, iti putem reloca si alte piese de mobilier. Iar pretul se va stabili in functie de numarul de obiecte. Iti va fi comunicat inca de la inceput si poate fi negociat daca il consideri prea mare. Serviciile de mutari mobila se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Relocam elementele chiar si in provincie, cu plecare din Bucuresti. Plata se va efectua in doua transe: jumatate la plecare si cealalta jumatate in momentul in care ajungem la noua locatie. Solutii complete doar pe www.transportpe.net!