Cum pastrez curatenia dupa mutare?

Cum pastrez curatenia dupa mutare?

Cum pastrez curatenia dupa mutare?

Procesul de mutare nu este deloc o experienta prea placuta, in special din cauza ca necesita foarte multa munca. Nu te simti pregatit sa incepi treaba? Nu este nici o problema! Sintem o firma de mutari mobila autorizata care iti va asigura un serviciu complet. Asta inseamna ca vei beneficia de o utilitara de 3.5 tone si de personal calificat pentru demontare, impachetare, manipulare si remontare. Iti garantam ca piesele vor ajunge la noua adresa in deplina siguranta pentru ca vom utiliza materiale speciale de ambalare (folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape, banda). Solutii complete doar pe www.transportpe.net.

De foarte multe ori, stresul mutarii umbreste bucuria pe care o ofera o casa noua si oportunitatile pe care le poate aduce. Pastrarea curata si ordonata a noului camin este o sansa pentru tine sa-ti faci viata cat mai confortabila si sa te ajute sa indragesti locuinta unde tocmai te-ai mutat. Iata cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru a mentine un miros proaspat si natural in noua ta casa.

Cum pastrez curatenia dupa mutare in casa noua?

1. Asigura-te ca ai toate recipientele cu lichid pentru curatenie din fostul camin

Cum pastrez curatenia dupa mutare in casa noua? Astfel, odata mutat in locuinta din noul cartier, vei putea folosi respectivele produse de curatare, iar aerul sa fie identic cu cel din fostul tau camin. Solutiile au avantajul ca nu sint deloc toxice, deoarece contin otet, suc de lamaie si bicarbonat de sodiu, etc, elemente care fac o curatare puternica si ofera un miros placut.

2. Cum elimini praful

Cum pastrez curatenia dupa mutare? Toate casele au acelasi dusman, praful! Nu este indicata folosirea unui aspirator deoarece acesta va ridica praful inapoi in aer, care poate fi usor inhalat. Este recomandat sa utilizezi o carpa umeda din microfibra, care va indeparta fara probleme praful fara a-l ridica in aer. Foarte important! Daca vei folosi metodele conventionale risti sa nu scapi niciodata de nedoritul praf.

3. Aspira covoarele si carpetele

Cum pastrez curatenia dupa mutare? Achizitionarea unui aspirator cu filtru HEPA este foarte utila daca tinem cont ca aceste masini nu distribuie praful in aer atunci cand aspiri covoarele si carpetele. Este recomandat sa aspiri imediat ce te-ai mutat pentru a scapa noua ta casa de praf si de alte particule care pot fi daunatoare pentru sanatatea ta. Daca nu vei face acest lucru, risti sa ajungi la spital din cauza unei alergii care te va bantui pentru toata viata. Astfel, vei mentine praful la distanta de noua ta casa, care se va mentine curata si in stare proaspata.

4. Calitatea aerului pe care il respiri este foarte importanta

Majoritatea deodorantelor de camera nu scot efectiv mirosurile. Iar respirarea aerului emanat de acestea nu este un lucru bun pentru sanatatea ta. Este recomandat ca dupa ce te-ai mutat sa tii toate ferestrele larg deschise pentru a intra in casa aer curat. Iar daca intr-o camera continua sa persiste un miros neplacut realizeaza un amestec de cuisoare si scortisoara pe care fierbe-l in apa clocotita. Apoi, pune lichidul intr-o sticla cu pulverizator si imprastie-l prin camera dupa ce se raceste.

Cum pastrez curatenia dupa mutare? In fine, pentru a avea o casa sanatoasa, cu un miros placut, in care sa te simti perfect, viziteaza site-urile unde sint prezentate metode de curatare naturala, plus diverse retele care vor da locuintei tale un aer proaspat. Daca vei urma sfaturile de mai sus, casa ta va avea un miros impecabil, care iti va aduce o stare de bine, dar si invidia celor care iti calca pragul locuintei. Nu apela la metodele originale, nu distribui deodorante prin camera si nu aspira covoarele cu masini obisnuite.