Cum planific o mutare la oras?

Cum planific o mutare la oras?

Cum planific o mutare la oras?

Orasele ofera multe oportunitati si facilitati care ii atrag pe tineri. Restaurantele, muzeele, cinematografele, mall-urile, nu mai vorbim de numarul mare de angajatori, sint doar cativa dintre factorii care ii determina pe cei aflati in floarea varstei sa aleaga sa se mute la oras. Daca acesta este si visul tau, iti recomandam sa tii cont de sfaturile din urmatorul material pentru a fi pregatit pentru provocarile ce vor urma intr-o zona urbana.

Iar daca ai nevoie de un serviciu mutari mobila, noi sintem solutia perfecta pentru tine. Iti vom asigura o utilitara de 3.5 tone si personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Elementele tale vor ajunge la noua adresa fara sa sufere zgarieturi sau alte daune. Pretul se va stabili in functie de volum. Solutii complete gasesti si aici!

Cum planific o mutare la oras si cum deplasez mobila?

Parcarea este bonus

Cum planific o mutare la oras si cum deplasez mobila? Parcarea este, de obicei, un lux intr-un oras, asa ca trebuie sa verifici zona cu privire la restrictiile unde iti poti lasa masina sau unde poate stationa duba noastra in ziua relocarii. Pot exista exceptii pentru noi, insa va trebui sa verifici din timp acest lucru pentru a evita o amenda. Plus de asta, sintem siguri ca nu vrei sa ocupi locurile de parcare ale vecinilor si sa pornesti cu stangul relatia cu ei. De asemenea, unele zone au restrictii de greutate pe anumite strazi in unele perioade ale anului. Asigura-te ca verifici toate aceste aspecte cu o perioada de timp inainte sa te muti.

Perioada

Cu siguranta nu iti doresti ca mutarea sa se produca in perioadele zilei cu trafic aglomerat deoarece lifturile si intrarile/iesirile vor fi pline de oameni. O dimineata de week-end functioneaza cel mai bine, dar trebuie sa fii atent la vecini pentru ca este posibil ca inca sa doarma la momentul respectiv. De altfel, unele municipalitati au reglementari impotriva relocarii la ore matinale, astfel incat trebuie sa verifici la autoritati. De asemenea, multe cladiri au un lift de marfa, special destinat pentru persoanele care se muta. Asigura-te ca acesta functioneaza in ziua si ca ai primit acordul administratorului de a-l folosi in ziua cea mare.

Securitate

Cum planific o mutare la oras? Este foarte important sa soliciti ajutorul rudelor sau prietenilor in ziua mutarii. Unul poate sa supravegheze camionul, iar altii pot sa tina usile deschise la bloc si la lift pentru ca lucrurile sa mearga mai repede.

Siguranta

Daca te-ai mutat intr-un bloc, inseamna ca porti o anumita responsabilitate pentru siguranta comunitatii. Asigura-te ca vei instala in locuinta o noua alarma de fum si cumpara un extinctor pentru a-l tine in bucatarie. De asemenea, familiarizeaza-te cu iesirile de incendiu.

Prima impresie conteaza

Cum planific o mutare la oras? Este foarte probabil ca noii vecini sa te vada pentru prima data in ziua mutarii. Nu este obligatoriu sa te imbraci la patru ace, dar nici sa porti cele mai vechi haine. De asemenea, daca sa intampla ceva neprevazut, o greseala, nu-ti pierde cumpatul si mentine un limbaj civilizat.

Bucura-te de prima noapte

Prima noapte poate fi una de nesomn, mai ales daca nu esti obisnuit cu nivelul de zgomot al cladirii si orasului. Asa ca iti poti cumpara un set de dopuri pentru urechi in scopul de a obtine o noapte de odihna buna.