Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji!

Tocmai te-ai achizitionat o noua locuinta, si este in cautarea unei firme de mutari? Afla din acest articol cum poti avea mutarea perfecta, fara griji! Mutarea mobilierului intre doua locatii sunt in general anevoioase si stresante, insa poti sa iti usurezi acest proces prin realizarea unui plan bine organizat, care sa cuprinda toti pasii cu care urmeaza sa te confrunti si mai ales contractarea echipei de la Transportpe.net.

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji! Bucuresti si in tara!

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji!

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji!

Transportpe.net reprezinta solutia perfecta atunci cand sunteti hotarat sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra si doriti sa va mutati. Echipa der profesionisti este alaturi de dumneavoastra atat pe plan local cat si national, cu o gama variata de servicii. Indiferent de timpul de mobilier, acestia vor raspunde prompt solicitarii dumneavoastra. Servicii de transport, manipulare, infoliere, demontare, despachetare, remontare mobilier si asezarea acestuia pe pozitii. Acestea sunt serviciile cu care acestia va intampina, oferindu-va consultanta gratuita pe tot parcursul mutarii. Nu ezitati sa contactati dispecerul pentru mai multe informatii!

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji Bucuresti! Firma dispune de resursele necesare asigurarii unui transport profesionist. Masini de 3, 5 tone echipate corespunzator si o echipa de profesionisti. Specialistii firmei se vor deplasa la locatia specificata de catre dumneavoastra , vor impacheta bunurile, pentru a sporii siguranta acestora, dupa care vor livra in siguranta la noua adresa.

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji si stres! Important este s vezi  procesul de mutare ca pe o evolutie in viata ta si a familiei tale. Odata ce ai achizitionat o locuinta trebuie sa stii ca mutarea in noua casa vine cu un proces greoi de planificare si acomondare, iar recompensa pentru eforturile depuse nu va intrzia sa apara: vei avea locuinta visata. Asa ca nu mai sta pe ganduri si apeleaza cu incredere la Transportpe.net simplu, rapid si accesibil, totul la cel mai bun raport calitate-pret!

Start la impachetat!

Inarmati-va cu timp si rabdare, este necesar. Daca impachetarea este facuta in graba, puteti sparge ceva sau il puteti impacheta necorespunzator. Cel mai indicat este sa apelati la serviciile specializate in impachetare si protectie ale unei firme de mutari, dar daca doriti sa faceti dumneavoastra acest lucru, sau nu va permiteti serviciile de impachetare, urmati aceste sfaturi pentru ca totul sa iasa perfect.

Incepem cu ce este cel mai dificil si anume obiectele decorative fragile. Acestea trebuie impachetate individual cu o atentie deosebita si acoperita intreaga suprafata cu un strat substantial de folie cu bule, peste care se da un strat de banda adeziva. Fiecare obiect se aseaza unul langa celalalt intr-o cutie, iar in locurile goale ramase intre ele se pun fulgi de polistiren (sau ziare). Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji! Evitati sa le puneti unele peste altele, chiar daca le-ati impachetat bine sau sunt de dimnesiuni mici. Pentru a folosi tot spatiul din cutie, puneti mai intai cateva carti si peste ele asezati obicetele fragile.

Cum poti avea mutarea perfecta, fara griji! Paharele si canile se impacheteaza individual in hartie pentru impachetat, se aseaza in cutii si se umple spatiul ramas cu fulgi de polistiren sau ziare, pentru a nu se lovi intre ele. Farfurile se aseaza una peste alta in cutie, cu un strat de bule sau de hartie pentru impachetat intre ele. La fel se procedeaza si cu restul vaselor de bucatarie.

Electrocasnicele sunt cel mai bine protejate in cutiile lor originale, dar daca nu le mai aveti, impachetati-le intr-un strat cu bule si apoi asezati-le in cutii, iar daca va ramane spatiu liber, puteti umple cu fulgi din polistiren.