Cum poti sa te distrezi dupa ce te muti

Cum poti sa te distrezi dupa ce te muti

Cum poti sa te distrezi dupa ce te muti

Ziua in care te muti este cea mai dificila. Este foarte mult de lucru, de alergat, de rezolvat. Dar firma noastra este gata sa te ajute. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret care te va surprinde. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611. Echipa noastra se va deplasa la locuinta ta si va demonta si manipula toate obiectele pana la noua adresa. Avem capacitatea sa terminam toata treaba in doar cateva zeci de minute. Iti garantam ca elementele vor ajunge in siguranta la garsoniera, apartament sau casa pentru ca le vom securiza cu mijloace speciale de protectie cat timp se afla in duba (chingi, curele, etc.).

Cum poti sa te distrezi dupa ce te muti la alta adresa

Dupa o zi lunga si agitata, ai reusit, in sfarsit, sa te muti in noua locuinta. Despachetatul lucrurilor mai poate, insa, astepta. Te-ai consumat zile la rand, iar acum meriti cateva clipe de relaxare. Vrei sa te recompensezi pentru modul perfect in care ai realizat mutarea? Iti aratam cum poti sa te distrezi dupa ce te muti.

Cum poti sa te distrezi dupa ce te muti in noua casa

* Esti obosit si nu te simti capabil sa iesi in oras. De asemenea, nu ai nici disponibilitatea necesara de a gati. Nici o problema! Fa o comanda, iar cina va sosi in fata usii tale va sosi in cateva minute. Apoi, citeste o carte si adormi pe canapea. Asta in cazul in care dupa o cina copioasa ti-a venit cheful sa despachetezi.

* Daca esti fan al jocurilor cu carti, elibereaza un spatiu pe podea (sau la masa daca este instalata) si relaxeaza-te pentru cateva ore in compania prietenilor. Dar, mai intai, asigura-te ca acestia nu vor fi incurcati de cutiile din casa. Incingeti o partida de poker sau ce jocuri va plac si bucurati-va de timpul petrecut impreuna.

* Daca nu ai o familie numeroasa, care necesita un ecran mai mare pentru a viziona un film, scoate laptop-ul sau tableta si pune pelicula preferata. Nu este nevoie sa despachetezi intreaga colectie de DVD-uri sau sa instalezi televiziorul. Vizioneaza filmul in liniste, relaxeaza-te pentru ca, mai mult, ca sigur te vor astepta alte zile de foc odata ce te apuci sa despachetezi.

Cum poti sa te distrezi dupa ce te muti in oras

* Cum, probabil, nu ai dispozitia necesara sa gatesti ceea ce iti place, iesi in oras pentru cateva ore. Te poti relaxa la un restaurant bun, din apropiere. Daca ai terminat sa te muti mai devreme, iesi alaturi de copii, sotie, persoana apropiata la o inghetata sau ceva dulce.

* Nu ai rabdare sa instalezi televizorul sau sa vizionezi un DVD? Iesi in oras la un film bun si relaxeaza-te pentru cateva ore. Cu aceasta ocazie vei afla si cum este cinematograful din cartierul tau si ce conditii iti ofera.

* Exista un eveniment sportiv sau un spectatol de teatru care are loc in acea noapte? Cum casa ta este plina de cutii, te-ai putea relaxa pe stadion, unde joaca echipa ta preferata, sau in sala, unde artistul tau preferat, joaca un rol.

Ti-am aratat cum poti sa te distrezi dupa ce te muti, iar acum iti vom prezenta cum poti beneficia de serviciile noastre. Te asteptam sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611 pentru a-ti prezenta ofertele noastre! Te ajutam sa muti tot ceea ce iti doresti, indiferent ca este vorba de un televizor sau intregul mobilier din casa. Personalul nostru se va asigura, de asemenea, ca obiectele fragile pe care le detii vor fi transportate in deplina siguranta la destinatie.