Cum pregatesc mutarea intr-un apartament?

Cum pregatesc mutarea intr-un apartament?

Cum pregatesc mutarea intr-un apartament?

Mutarea intr-un apartament nou vine cu o serie de provocari, care nu trebuie sa te ia prin surprindere. Firma noastra iti va asigura relocarea obiectelor cu o utilitara de 3.5 tone. In plus, vei beneficia de personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Vom dezasambla piesele mari si toate componentele vor fi infasurate cu materiale speciale de protectie (folie cu bule, paturi, prosoape, banda de protectie, folie de plastic, hartie, etc.). Dispunem de personal bine instruit, asa ca elementele tale se vor afla in deplina siguranta. Insa, pentru ca totul sa decurga perfect, va trebui sa tii cont de urmatoarele sfaturi.

Cum pregatesc mutarea intr-un apartament Bucuresti?

1. Rezerva liftul in avans pentru a te asigura ca nu te vei suprapune cu alt locatar care se muta sau pleaca din blocul respectiv

Cum pregatesc mutarea intr-un apartament Bucuresti? De obicei, rezervarea liftului in cazul unei relocari se face pentru doua ore. Acest lucru este recomandat sa il faci din timp pentru a evita surprize neplacute. De asemenea, daca poti transfera singur lucrurile mici (valize sau plante) cu ceva timp inainte sa te muti este perfect. Rezervarea va fi facuta pentru mai putin timp, iar liftul va fi ocupat in timpul respectiv doar cu caratul mobilierului mare sau al obiectelor voluminoase. De asemenea, masoara elementele mari, cum ar fi canapelele, si asigura-te ca acestea vor intra fara probleme prin usa blocului si al noului apartament.

2. Asigura-te ca mobila se va potrivi

Fa o schita a etajului si a apartamentului tau pentru a merge totul perfect. Daca vrei sa pastrezi tot mobilierul, asigura-te ca acesta se va potrivi in noua locuinta. Daca vrei sa pastrezi tot, masoara fiecare piesa si asigura-te ca aceasta va intra in lift si va avea loc in apartament fara nici o problema.

3. Stabileste o camera de depozitare daca este posibil

Cum pregatesc mutarea intr-un apartament? Daca iti permiti acest lucru, este ideal sa ai o camera unde sa depozitezi elementele care nu iti sint de folos, pentru moment, in noul apartament. Monteaza unele rafturi pentru ca, in acest fel, nu va fi dezordine in locuinta ta si vei putea lua usor un obiect atunci cand ai nevoie de el.

4. Eticheteaza cutiile pentru fiecare camera in parte

Daca spatiul este limitat, pune cutiile impreuna intr-un colt al fiecare camere. Ia in considerare sa marchezi cele mai importante cutii cu o banda de culoare diferita sau cu un marker (cum ar fi rosu), astfel incat sa stii pe care trebuie sa o desfaci prima data. Iti va usura munca si vei economisi timp atunci cand te apuci sa despachetezi.

5. Informeaza-ne despre punctele de mai sus

Cum pregatesc mutarea intr-un apartament? Acesta lucru va face ca mutatul sa mearga mai usor. Informeaza-ne asupra orelor intre care ati rezervat liftul, daca exista mobilier cu forme ciudate care trebuie mutat, precum si daca aveti preferinte asupra locului unde sa fie depozitate anumite cutii. Asigura-te ca vei eticheta in mod clar elementele fragile!

Daca vei urma acesti pasi, cu siguranta nu vei avea probleme in a te muta. Mai ales daca vei apela la o firma de transport profesionista, asa cum sintem noi.