Cum sa muti hainele si bagajele

Cum sa muti hainele si bagajele

Cum sa muti hainele si bagajele

Cum sa muti hainele si bagajele? Iti oferim cateva sfaturi simple, care, cu siguranta, te vor ajuta. In primul rand, este recomandat sa apelezi la serviciile firmei noastre. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret convenabil pentru buzunarul tau. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne suni la numarul de telefon 0729 661 611!

Cum sa muti hainele si bagajele? Indiferent ca te muti in chirie sau intr-un apartament proprietate personala, firma noastra este pregatita oricand sa te ajute. Indiferent de cantitatea de haine si bagaje! Totodata, venim si o cu serie de indrumari, care iti vor face impachetarea mult mai usoara. In primul rand, mutatul reprezinta o oportunitate sa scapi de hainele pe care nu le-ai mai folosit in ultima perioada. Nu mai are nici un rost sa le transporti dupa tine la noua locatie. Arunca-le sau, daca mai pot fi utilizate, doneaza-le! Iar restul hainelor si bagajelor lasa-l in seama noastra.

Cum sa muti hainele si bagajele? Foarte simplu! Contacteaza-ne si afla ce oferte am pregatit pentru tine. Personalul nostru va veni la tine in apartament si se va ocupa de transportul hainelor si bagajelor tale in duba. Indiferent de numarul lor! Pretul este negociabil, in functie de numarul de drumuri pe care il va face masina. Sintem disponibili de luna pana sambata, de la 8 la 20. Dupa ce ti-ai impachetat hainele, iar bagajele sint gata, asteptam un apel de la tine. Vom raspunde prompt solicitarile tale si iti garantam ca garderoba ta va ajunge in siguranta la noua locatie.

Cum sa muti hainele si bagajele la apartamentul nou

Recomandat este ca hainele sa nu fie lasate pe umerase in timpul transportului. Acestea pot cadea pe durata transportului si distruge iremediabil. De acceea, cel mai bine este sa le impaturesti cu mare atentie, dupa care sa le introduci in cutii mari de carton. In acest fel, acestea vor fi ferite de orice problema care ar putea aparea ulterior. Iar pantofii trebuiesc pusi tot in clasicele cutii de carton, insa pentru a evita distrugerea sau indoirea este de preferat sa introduceti in ei hartie sau plastic. Apoi, urmeaza intrebarea: cum sa muti hainele si bagajele?

Caz in care firma noastra este gata sa lucreze pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Daca situatie o va cere, putem impacheta cu folii de protectie diverse obiecte vestimentare. Totul la un pret negociabil, care te va surprinde. Executam ca la carte servicii de mutat mobila in toate sectoarele din Bucuresti si in Ilfov. Iti punem la dispozitie mijloacele de transport necesare, precum si manipulanti chiar si pentru terase! Daca, spre exemplu, doresti sa transporti singur hainele si bagajele nu este absolut nici o problema. Noi iti vom asigura duba si un sofer. In schimb, noi iti vom garanta ca obiectele tale vor ajunge in deplina siguranta la noua locatie.

Iar hainele de care nu mai ai nevoie si pe care nu le poti dona, lasa-le in grija noastra! Le vom ridica de la tine din casa si le vom transporta direct la groapa de gunoi.