Cum sa muti mobila de epoca

Cum sa muti mobila de epoca

Cum sa muti mobila de epoca

Cum sa muti mobila de epoca in conditii de deplina siguranta? Cu ajutorul unei firme autorizate de transport! Pentru ca astfel de piese sint extrem de fragile si necesita protectia pe durata transportului cu echipamente speciale de protectie. Iti vom asigura un serviciu complet mutari mobila ce include utilitare de 3.5 tone, utilitare de 4.5 tone, utilitare „platforma”, dube de mica sau mare capacitate, etc., manipulatori si personal pentru demontare si remontare. De precizat ca pretul ti se va comunica inca de la inceput si poate fi negociat in cazul in care ti se pare exagerat. Actionam in orice zona din Bucuresti si din Ilfov, iar pentru mai multe informatii, un operator iti sta la dispozitie de luni pana duminica. Asa ca apeleaza cu incredere la numarul din CONTACT pentru a afla mai multe detalii despre ofertele pe care le-am pregatit.

Bunica ta a locuit intr-o casa din Bucuresti si, de curand, a decis sa se mute la tara, mai exact intr-un sat de langa Urziceni. Este dispusa sa renunte la o parte din obiecte, insa nu si la mobila de epoca, pe care doreste sa o transporta in noua locuinta. Ti-a solicitat tie ajutorul, insa esti o persoana ocupata si ai fost nevoit sa o refuzi. Cum sa muti mobila de epoca? Apeleaza la firma noastra autorizata in transport mobila. In cel mai scurt timp, angajatii nostri vor veni la locatie si vor demonta mobila de epoca. Fiecare parte componenta va fi infasurata in folie cu bule si va fi urcata cu maxima atentie in mijlocul de transport pe care ti-l vom asigura conform necesitatilor tale. Apoi, obiectele vor fi securizate cu chingi si curele pentru a nu se deteriora pe durata transportului. www.transportpe.net te va ajuta cu absolut tot ceea ce ai nevoie.

Cum sa muti mobila de epoca cu personal calificat

Cum sa muti mobila de epoca rapid si efiecient? Cu ajutorul firmei noastre! Iti garantam ca mobilierul bunicii tale va ajunge in deplina siguranta la destinatie. Iar acolo, angajatii firmei noastre vor efectua, la cerere, si un serviciu de remontare. Iar costul total se va stabili in functie de volum, de distanta, de complexitatea demontarii si remontarii mobilei de epoca. Sintem disponibili sa te ajutam indiferent daca vei avea nevoie sa muti o biblioteca sau toata mobila din casa. Avem personal bine instruit, care trece printr-un stagiu de pregatire de sase luni pana sa primeasca in grija mobila bunicii tale.

Acum, ca ai aflat cum sa muti mobila de epoca, iti vom dezvalui si cum sa scapi de obiectele din casa de la Bucuresti la care bunica ta este decisa sa renunte. Noi ne vom ocupa si de acestea! Vom evacua fiecare element, il vom urca in utilitara de 3.5 tone si il vom transporta la groapa de gunoi. De asemenea, oferim si servicii de transport moloz la preturi convenabile pentru orice buzunar. Gunoiul, covoarele, perdelele, vechiturile din pod si subsol, etc vor fi ridicate si transportate la groapa. Tu si bunica ta nu va trebui sa faceti absolut nimic. Noi ne vom ocupa de absolut tot ce inseamna serviciu mutari mobila, transport mobila sau transport moloz. Nu ezita sa ne contactezi!