Cum sa muti mobilierul din restaurant sau terasa

Cum sa muti mobilierul din restaurant sau terasa

Cum sa muti mobilierul din restaurant sau terasa

Cum sa muti mobilierul din restaurant sau terasa? Raspunsul este foarte simplu in cazul in care vei apela la firma noastra. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarecare si descarcare, totul la un pret care te va suprinde. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611!

Chiria mult prea mare sau, pur si simplu, lipsa clientilor te-au determinat sa iti muti afacerea. Ai gasit o locatie mai buna pentru restaurantul sau terasa ta si ai decis sa iti incerci noroc acolo. Logic, vei avea de mutat toate obiectele din vechiul loc. Cum sa muti mobilierul din restaurant sau terasa? Este momentul in care firma noastra iti sare in ajutor. Dispunem de mijloacele de transport necesare si iti putem asigura personal calificat pentru incarcarea si descarcarea elementelor. Umbrelele, scaunele, mesele si barul vor ajunge in deplina siguranta la noua locatie. Fara sa fie distruse sau deteriorate!

Cum sa muti mobilierul din restaurant sau terasa? Odata ce ai apelat la serviciile noastre vei ramane foarte impresionat de calitatea serviciilor pe care le oferim. Ne vom asigura ca obiectele tale vor ajunge in siguranta si vor putea fi utilizate, fara absolut nici o problema, in noua locatie. Iar restaurantul si terasa ta vor fi gata sa primeasca noi clienti in cel mai scurt timp. Situatie care va fi posibila gratie personalului profesionist de care dispune firma noastra. In functie de marirea obiectelor din restaurant sau terasa, noi putem asigura si demontarea si remontarea obiectelor. Servicii pe care le oferim la un pret ce poate fi negociat de la primul apel telefonic.

Cum sa muti mobilierul din restaurant sau terasa, de la bar sau club

Societatea noastra nu iti va asigura doar transportul meselor sau scaunelor! Sintem gata sa iti mutam toate elementele care compun un restaurant. Avem dube de mica si mare capacitate care pot transporta obiectele din bucatarie, baie sau din jurul barului. Pe scurt, sintem capabili sa mutam o terasa sau un restaurant fara prea multe batai de cap. Sintem foarte organizati, iar firma noastra iti va pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie. Ne poti contacta la numarul de telefon 0729 661 611, de luna pana sambata, de la ora 8 la 20.

Toate obiectele din terasa sau din restaurantul tau vor fi transportate de noi fara absolut nici o problema. Iar noua locatie firma noastra ti le poate remonta, in asa fel incat locatia ta sa fie una de vis. Cum sa muti mobilierul din restaurant sau terasa? Foarte simplu! Cu ajutorul expertilor pe care ii avem angajati. Iti stam la dispozitie cu mijloacele de transport necesare! Pretul va fi unul negociabil, in functie de numarul de curse necesare. Trebuie doar sa ne contactezi pentru a te convinge de calitatea serviciilor pe care le oferim. Sintem disponibili sa sarim in ajutorul tau in orice sector din Bucuresti si in Ilfov.

Iar in cazul in care vei avea de aruncat obiecte, din nou, nu este nici o problema. Iti evacuam orice fel de articol din restaurant sau terasa si il transportam in locul tau la groapa de gunoi. Nu ezita sa ne contactezi!