Cum sa muti mobilierul fragil

Cum sa muti mobilierul fragil

Cum sa muti mobilierul fragil

Cum sa muti mobilierul fragil din apartament? Iata cateva sfaturi simple care sa te ajute pe durata acestui proces. In primul rand, indicat este sa apelezi la ajutorul unei firme autorizate de transport. Iar noi sintem exact ceea ce cauti! Iti vom pune la dispozitie utilitare de 3.5 tone, utilitare de 4.5 tone, utilitare „platforma” (neacoperite), dube de mica sau mare capacitate, manipulanti cu experienta si personal pentru demontare. Oferim servicii complete mutari mobila Bucuresti si provincie. Iar pretul se va calcula in functie de volum, de distanta, de etaj, de timp (de stationare, de transport). Vom raspunde pozitiv oricarei solicitari venite din partea ta indiferent de cantitate, de luni pana duminica. Nu ezita sa ne contactezi!

Cum sa muti mobilierul fragil in provincie

Bunica ta a decis, de curand, sa se mute la tara si sa lase in urma viata de la Bucuresti. Din pacate pentru tine, nici nu se gandeste sa abandoneze mobila veche. Asa ca te-a mandatat pe tine sa o muti in casa in care a decis sa isi continue traiul. Piesele sint, insa, foarte vechi pentru a le transporta cu masina ta personala. Cum sa muti mobilierul fragil al bunicii? Este clar, ai nevoie de serviciul unei firme autorizate de transport mobila. Iar noi sintem exact ceea ce ai nevoie! Iti vom asigura mijlocul de transport necesar conform necesitatilor tale, manipulatori cu experienta si personal calificat pentru demontare. Angajatii firmei noastre vor veni la casa bunicii tale si vor demonta, cu grija, fiecare componenta in parte. Apoi, piesele vor fi urcate in masina si transportate la noua locatie.

Cum sa muti mobilierul fragil in conditii de deplina siguranta? Cu ajutorul specialistilor din firma noastra! Iti garantam ca mobila bunicii tale va ajunge la destinatie fara nici un fel de zgarietura. Cum va fi posibil? Pe durata transportului o vom securiza cu echipamente speciale de protectie (chingi, curele, folii cu bule, etc) pentru ca nimeni nu isi doreste ca vreuna dintre componente sa sufere vreo avarie. Pretul serviciului ti se va comunica de la inceput si poate fi negociat in cazul in care nu te satisface. Apoi, odata ce mobila a ajuns la noua locatie, angajatii firmei noastre pot executa, la cerere, si procesul de remontare. Situatia in care tu nu va trebui sa faci absolut nimic.

In concluzie, in momentul in care nu ai idee cum sa muti mobilierul fragil, cel mai indicat este sa apelezi la serviciile unei firme autorizate de transport. Acesta va face absolut toata treaba in locul tau si, in plus, iti garanteaza ca piesele tale vor ajunge la destinatie in deplina siguranta. Un serviciu complet presupune inchirierea mijlocului de transport necesar, manipulatori cu experienta, personal pentru demontare si remontare. Bineinteles, daca doresti sa faci economie, firma noastra iti poate inchiria masina cu sofer, situatie in care tu va trebuie sa te descurci singur cu celelalte operatiuni. Iti vom pune la dispozitie si un serviciu transport moloz la saci pentru ca, mai mult ca sigur, in casa vor ramane foarte multe resturi ce trebuiesc evacuate.