Cum sa muti o canapea

Una dintre cele mai volumninoase obiecte pe care le veti muta din veche locuinta in noua locuinta este canapeaua. Si astfel, doriti sa va asigurati ca acest proces va functiona cat se poate de usor. Multe persoane pot spune ca nu au avut o experienta tocmai placuta in momentul in care au incercat sa mute canapeaua. Dar cu un pic de atentie si bineinteles cu un pic de cercetare in prealabil vei sti cum sa muti o canapea!

Cum sa muti o canapea fara stres

Cum sa muti o canapea

Cum sa muti o canapea

Desigur, in momentul in care planifici mutarea intr-o noua locuinta ideal este sa contractezi o firma de mutari si anume Transportpe.net, deoarece detine personal calificat si stiu cum sa faca fata situatiilor stresante.

Firma dispune de resursele necesare asigurarii unui transport profesionist. Masini de 3, 5 tone echipate corespunzator si o echipa de profesionisti. Specialistii firmei se vor deplasa la locatia specificata de catre dumneavoastra , vor impacheta bunurile, pentru a sporii siguranta acestora, dupa care vor livra in siguranta la noua adresa.

Indiferent de timpul de mobilier, acestia vor raspunde prompt solicitarii dumneavoastra. Servicii de transport, manipulare, infoliere, demontare, despachetare, remontare mobilier si asezarea acestuia pe pozitii. Acestea sunt serviciile cu care acestia va intampina, oferindu-va consultanta gratuita pe tot parcursul mutarii. Cum sa muti o canapea de unul singur! Nu ezitati sa contactati dispecerul pentru mai multe informatii! Echipa de profesionisti este alaturi de dumneavoastra atat pe plan local cat si national, cu o gama variata de servicii. Cum impachetam mobilierul pentru mutare? Fara griji si stres!  Asa ca nu mai sta pe ganduri si apeleaza cu incredere la Transportpe.net simplu, rapid si accesibil, totul la cel mai bun raport calitate-pret!

Totusi daca doresti sa depui de unul singur acest efort, ar fi bine sa citesti cu maxima atentie acest articol, pentru a stii cum sa depasesti situatia! Sfaturi utile si prezentarea celor mai importante masuri pentru o mutare individuala perfecta!

Cum sa muti o canapea-etape

In primul rand , doriti sa va asigurati ca efectuati cateva masuratori. Foarte important este sa masurati usile, scarile si liftul( in cazul in care este destul de mare). Daca nu puteti sa faceti acest lucru puteti ruga proprietarul de la care ati achizitionat noua locuinta sa o faca in locul dumneavoastra. De ce va sunt de ajutor aceste masuratori? Prin simplul fapt ca va impiedica sa mutati canapeaua intr-o locatie unde nu se potriveste. La usi masurati latimea, inaltimea si poate fi chiar necesar sa scoateti usa din balamale.

Pasul al doilea este reprezentat de masurarea canapelei. Aceasta masuratoare se efectueaza din cel mai inalt punct si anume spatarul acesteia si pana la podea. Trebuie sa fiti atent la inaltime latiume si lungime. Aceste trei repere de dimensiuni va vor permite sa stabiliti daca puteti muta canapeaua. Daca canapeaua este destul de mica si se potriveste prin usa, atunci incercarea dumneavoastra este una laudabila si cu siguranta veti reusi sa  mutati canapeaua in noua locuinta.

Dupa ce ati terminat cu masuratorile nu uitati de protejarea canapelei. Impachetatio cu folie strech sau cu paturi. De asemenea, partea utila este sa scoateti picioarele canapelei, bineinteles daca se poate.

Dupa ce ati stabilit acesti p[arametri nu va mai ramane decat sa va asigurati ca aveti langa dumneavoastra cel putin doua persoane care sa va ajute sa mutati canapeaua. De altfel, in unele cazuri, este nevoie si de o a treia persoana care sa va ghideze.