Cum sa muti patul, fotoliile si canapeaua

Cum sa muti patul, fotoliile si canapeaua

Cum sa muti patul, fotoliile si canapeaua

Cum sa muti patul, fotoliile si canapeaua? Nici mai simplu! Apeleaza la serviciile firmei noastre. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret redus. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611!

In momentul in care decizi sa iti schimbi apartamentul intrebarea care te macina este una singura: cum sa muti patul, fotoliile si canapeaua! Daca marimea o cere, respectivele obiecte trebuiesc demontate. Si, pentru acest serviciu, nu ezita sa apelezi la serviciile firmei noastre. Personalul de care dispunem este unul profesionist si te va ajuta cu tot ceea ce inseamna demontare si montare. Asta, bineinteles, daca tu doresti. In cazul in care te vei descurca singur, noi iti punem la dispozitie mijloacele de transport necesare, precum si soferul.

Cum sa muti patul, fotoliile si canapeaua in siguranta

Cum sa muti patul, fotoliile si canapeaua? In cazul in care locuiesti la bloc, patul si canapeaua vor trebui, cu siguranta, demontate, din simplul motiv ca nu pot intra in lift. In cazul in care locuiesti la casa, respectivele elemente pot fi scoase pe usa, situatie care face relocarea mult mai usoara. Munca, in sine, nu este una complicata, insa necesita foarte multa atentie. Trebuie sa desurubezi cu grija si sa tii minte unde se potriveste fiecare piesa in parte. Piulitele vor fi depozitate intr-o punga de plastic, iar elementele patului si canapelei urcate in camion. In cazul in care componentele sint de valoare, este recomandat sa le infasori intr-o punga de plastic.

Totusi, in cazul in care nu crezi ca te poti descurca, poti apela la ajutorul unei firme de profesionisti, care te vor ajuta sa te muti cu echipamente speciale.. Iar noi sintem gata sa te ajutam in toate aceste privinte. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Iti vom pune la dispozitie, in cazul in care canapeaua si patul nu pot fi scoase pe usa, personal pentru demontare si remontare. De asemenea, muncitorii firmei noastre iti vor asigura incarcatul si descarcatul obiectelor. Cum sa muti patul, fotoliile si canapeaua nu credem ca mai reprizinta pentru tine o dilema dupa ce ai lecturat, cu atentie, aceste randuri.

Specialistii in domeniu recomanda ca patul, canapeaua si fotoliile sa fie mutate pe bucati. In acest fel, riscul de deterioare este scazut pe durata transportului, iar obiectele tale vor ajunge in siguranta deplina la destinatie. Cum sa muti patul, fotoliile si canapeaua? Foarte simplu! Apeleaza la serviciile firmei noastre pentru a rezolva aceasta problema. Iti stam la dispozitie de luni pana sambata, de la 8 la 20. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611!

Pentru a transporta si mai bine o canapea, este necesar sa-i scoti picioarele de sustinere daca acest lucru este posibil. Apoi scoate toate pernele si accesoriile si masoara-i dimensiunile inainte de a incerca sa o scoti pe usa. Daca nu faci acest lucru, poti avea surpriza sa ramai blocat cu canapeaua chiar in fata usii. La fel trebuie procedat si in cazul in care ai decis sa mutai un pat. Cu fotoliile este mai simplu. In functie de marimrea lor, acestea pot fi transportate, fara probleme, pana la utilitara, cu liftul sau pe scari in cazul in care stai la etaj.