Cum sa te faci placut de vecini atunci cand te-ai mutat

Cum sa te faci placut de vecini atunci cand te-ai mutat

Cum sa te faci placut de vecini atunci cand te-ai mutat

Cum sa te faci placut de vecini atunci cand te-ai mutat? Dupa ani intregi petrecuti intr-un cartier ai luat decizia sa te muti. Iar firma noastra este gata sa te ajute in acest caz. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, precum si manipulanti, totul la un pret care te va surprinde. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611. Daca doresti iti putem oferi servicii de demontare si remontare mobila si impachetare cu folii de protectie a obiectelor fragile si de valoare.

Ajuns in noul cartier vei incerca sa te imprietenesti cu vecinii, sa te faci placut. Pentru a-ti fi mai usor iti oferim patru sfaturi care sa te ajute sa ai o relatie perfecta cu vecinii tai.

1. Cum sa te faci placut de vecini atunci cand te-ai mutat : Prezinta-te

Daca este posibil, cu doua, trei zile inainte sa te muti, du-te in cartier si prezinta-te. Spune-le cine esti, ce educatie ai, de unde vii si cand le vei devenii vecin. De asemenea, cere-ti anticipat scuze in cazul in care ii vei deranja in ziua mutarii. Va conta foarte mult daca le vei spune din timp sa se astepte la agitatie, camioane si la personalul care te va ajuta cu descarcatul obiectelor tale.

2. Cere-le numarul de telefon

Dupa ce te-ai stabilit cum trebuie in noua casa, vei avea ocazia de foarte multe ori sa intri in contact cu vecinii si sa-ti faci o parere despre ei. Urmatorul pas este sa le ceri numarul de telefon. Acesta poate fi inceputul unei relatii de incredere, pe viitor, pentru ambele parti. Iar atunci cand vei fi plecat, in cazul nefericit in care vei avea probleme neprevazute cu locuinta vei fi cu siguranta contactat. Un moment prielnic sa te imprietenesi cu vecinii este atunci cand lucreaza in gradina, poti veni cu intrebari despre gradina, nu incerca sa dai sfaturi la inceput, pentru ca nu toti le accepta.

3. Organizeaza o petrecere

Cand vei decide sa dai o petrecere noua nu-ti invita doar prietenii si membrii familiei. Invita-i la tine acasa si pe vecini pentru ca va fi o modalitate buna pentru tine sa legii noi amicitii. Iar daca vecinii se vor simti perfect este un pas mare pentru tine.

4. Ai grija de casa ta

Cum sa te faci placut de vecini atunci cand te-ai mutat? Deosebit de importanta este imaginea pe care ti-o faci chiar de la inceput in ochii vecinilor. Iar aspectul apartamentului tale este deosebit de important. Pastreaza totul curat, ingrijit, cu gust si incearca pe cat poti sa nu iesi in evidenta. Iar daca locuiesti la casa, ai grija ca gazonul sa fie tuns intotdeauna, curtea sa fie curata atat in spate cat si in fata, sa nu fie dezordine si ca pomii sau plantele nu depasesc gardul tau si intra pe domeniul vecinilor.

In cazul in care vei urma aceste sfaturi cu siguranta vei fi acceptat de vecinii din cartier si vei lega prietenii trainice cu multi dintre ei. Tu fa-ti aceste probleme pentru ca de cele cu mutatul ne ocupam noi. Iti punem la dispozitiile toate mijloacele de transport pentru obiectele din casa, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret deloc de neglijat. Tu trebuie doar sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611 si sa afli ce oferte avem pentru tine. Vei ramane, cu siguranta, surprins de calitatea serviciilor pe care le oferim. Si, pe viitor, vei apela fara discutie la profesionistii firmei noastre si iti punem cum sa te muti. Informatii de la transportPE.net