Cum sa te muti daca nu ai bugetul necesar

Cum sa te muti daca nu ai bugetul necesar

Cum sa te muti daca nu ai bugetul necesar

Cum sa te muti daca nu ai bugetul necesar? Nu toate deciziile privind schimbarea locuintei sint planificate din timp. Chiria prea mare, schimbarea locului de munca sau chiar evacuarea sint cateva dintre cele mai frecvente motive pentru care, peste noapte, trebuie sa-ti cauti un alt loc unde sa stai. Dar faptul ca ai fost luat pe nepregatite te incurca enorm. Nu ai economisit prea multi bani in ultimele luni si cauti cu disperare o solutie sa o scoti la capat. Iata mai jos cateva metode prin care te poti muta deja ai la dispozitie un buget redus, insuficient. In cazul in care vreti sa aflati cel mai bun pret pentru o mutare ieftina suna la 0729 661 611.

Cum sa te muti daca nu ai bugetul necesar? Adio, vechituri!

Acum este cel mai bun moment de a scapa de toate lucrurile de care nu mai ai nevoie sau care nu iti mai plac. Fii un bun afacerist si vinde cat mai multe! Iar restul obiectelor cu care nu ai avut succes, doneaza-le. Pune lucrurile de care nu mai ai nevoie online sau deschide la tine acasa un mic magazin, de pe urma caruia sa mai castigi cativa banuti, care sa te ajute in privinta mutatului. Iti vor fi folositori si, cu aceasta ocazie, iti vei face putina ordine printre lucrurile pe care le detii.

Ambaleaza creativ

Poti reduce semnificativ din costuri si daca rogi familia si prietenii sa-ti imprumute niste cutii de ambalat. De asemenea, aduna si cutiile care vecinilor tai nu le mai sint folositoare. Intreaba si la magazine, la mall-uri, peste tot. Iar in locul ambalajului utilizati hartia de ziar. Dupa ce ati facut rost de cutii, utilizati fiecare spatiu cu grija, in asa fel incat, la finalul impachetarii, sa aveti cat mai putine cutii de transportat.

Cere ajutor

Dupa ce ai impachetat, solicita ajutorul familiei si prietenilor. Roaga-i sa te ajute sa in ziua cand trebuie sa te muti. Trebuie sa gasesti pe cineva care poate face rost de un camion pentru a-ti transporta obiectele. Sau cei care detin masini mici pot veni si sa-ti transporte lucrurile mai mici in portbagaj. Sint sanse mari ca apropiatii sa te ajute si nu fii nevoit sa apelezi la serviciile unei firme specializate.

Nu cauta cu disperare profesionisti

O companie specalizata in mutat poate fi o adevarata problema pentru bugetul tau, pentru mutatul mobilierului sau pentru mutarea gradinii. Dar te si poate ajuta enorm. Sint rapide, profesionale, putin probabil ca lucrurile sa-ti fie deteriorate. Explica-le ca nu ai un buget prea mare la dispozitie si poate vei gasi intelegere. Spune-le ca ai nevoie de ajutorul lor doar la mutatul mobilierului si a lucrurilor grele.

Fii pregatit!

O pregatire adecvata te poate ajuta enorm cand ai decis sa te muti. Fiind pregatit inseamna ca nu vei intra in panica in ziua mutarii, cutiile sint etichetate, iar procesul va decurge asa cum speri. De asemenea, ai notificat toate companiile de utilitati pentru a le spune de schimbarea adresei.

Un bonus

Daca aceasta mutare te-a prins nepregatit si iti va lua cel putin doua luni sa iti revii din punct de vedere financiar, ai face bine sa gandesti in alt mod. Mai exact, poate fi o perioada care sa te ajute sa devii mai cumpatat. Iar o eventuala noua mutare sa nu te mai prinda nepregatit. Solutii oferite de transportpe.net.