Cum sa te protejezi de hoti cand te muti

Cum sa te protejezi de hoti cand te muti

Cum sa te protejezi de hoti cand te muti

In ziua in care te muti trebuie sa ai mare grija de obiectele obiectele personale. Consideri ca nu pot organiza, personal, o relocare ca la carte? Atunci solicita ajutorul nostru! Iti vom pune la dispozitie un serviciu complet mutari mobila. Acesta include manipulatori si autoutilitare de 3.5 tone. Toate elementele vor ajunge in deplina siguranta la destinatie pentru ca le vom securiza cu mijloace speciale de protectie (chingi, curele, folii cu bule, etc.). Pentru a beneficia de serviciile noastre trebuie sa suni la numarul 0729.661.611 pentru programare. Iti vom calcula si un pret, care se va stabili in functie de volum. Putem actiona in orice zona din Bucuresti si din Ilfov cu mijloace de transport incapatoare.

Cum sa te protejezi de hoti cand te muti in alta casa

Altfel, relocarea poate fi o buna oportunitate pentru hoti sa profite si sa te jefuiasca. Cum sa te protejezi de hoti cand te muti? Acorda mare atentie sigurantei bunurilor si urmeaza urmatoarele sfaturi.

Oportunitate

In ziua in care te muti, usile casei tale vor fi larg deschise. Vor intra prieteni, membrii familiei, diversi muncitori, iar aceasta este o oprtunitate pentru hoti sa intre in casa si sa fure diverse lucruri.

Asigura-te

Cum sa te protejezi de hoti cand te muti? Desemneaza un spatiu de siguranta pentru elementele importante. In mod ideal, acesta ar fi o camera sau un dulap, care nu are ferestre. Iar daca exista un sistem de blocare pe ea cu atat mai bine.

Oportunitate

Unii hoti nu vor tinti obiectele personale de mare valoare si nu este exclus sa fure chiar si elementele din toaleta (parfumuri, spray-uri, etc). Sau incerce sa puna mana pe medicamente. Calmantele eliberate pe baza de prescriptie medicala pot fi vandute pe strada si pot fi foarte valoaroase pentru hoti.

Asigura-te

Cum sa te protejezi de hoti cand te muti? Introdu toate aceste elemente intr-o mica valiza pe care ar fi ideal sa o depozitezi in spatiul de siguranta. Daca nu, o valiza mica nu ar fi deloc atractiva pentru majoritatea hotilor.

Oportunitate

Furtul de identitate este o problema majora in perioada in care te muti. Vei avea foarte mult de lucru cu actele, iar hotii abia asteapta sa profite de un moment de neatentie din partea ta. Documentele pot fi vandute mai apoi pe strada pe bani grei.

Asigura-te

Cum sa te protejezi de hoti cand te muti? Pazeste ca pe ochii din cap toate documentele personale si inregistratile financiare (extrase de cont, actiuni, obligatiuni, numere de securitate sociala, certificate de nastere, documente de asigurare, etc). Pastreaza documentele intr-un dosar special, fie la tine, fie intr-un spatiu securizat.

Sint foarte multe lucruri la care trebuie sa te gandesti atunci cand te muti, insa tine cont de sfaturile de mai sus. In acest fel vei sti ca obiectele personale sint la loc sigur si ca hotii nu vor avea cum sa fure de la tine. De asemenea, nu lasa nici un obiect nesupravegheat pe gazon sau in fata casei. In plus, pe durata pauzelor, este obligatoriu sa inchizi usile. Daca vei urma aceste sfaturi vei realiza o mutare ca la carte, nu vei avea probleme.