Mutare frigider, fara daune si cu o echipa de profesionisti

Frigiderul reprezinta un element  indispensabil pentru orice familie. Problemele tehnice care apar in functionarea corecta a lui sunt inopinante.  Si care poate avea ca rezultat  pierderi de alimente chiar de ordinelor sutelor de lei. Dar ce facem in situatia cand dorim sa-l mutam de la o locatie la alta? Stim cu totii ca acest element trebuie transportat intr-o anumita pozitie, pentru a nu-l defecta.De  aceea venim in ajutorul dumneavoastra cu o mutare frigider, fara daune si cu o echipa de profesionisti.

Mutare frigider, fara daune si cu o echipa de profesionisti rapid si sigur

Mutare frigider, fara daune si cu o echipa de profesionisti

Mutare frigider, fara daune si cu o echipa de profesionisti

Mutare frigider, fara daune si cu o echipa de profesionisti! Foarte important este ca frigiderul sa nu fie pus intr-o parte. Trebuie sa stea aproape tot timpul in pozitie verticala. Acest lucru asigura ca uleiul nu va intra in tuburile de racire. Odata ajuns uleiul in acele tuburi poate  cauza daune permanente. Pentru a nu sta cu aceasta grija echipa de la transportpe.net va vine in ajutor. Personal calificat si organizat, care efectueaza fiecare etapa in mod civilizat si cu grija pentru bunurile dumneavoastra. Masina cu care se efectueaza transportul, are 3,5 tone este dotata cu chingi de sustinere, pentru o maxima siguranta.Nu ezitati sa contactati dispecerul!

Mutare frigider, fara daune si cu o echipa de profesionisti! Alegand echipa de profesionisti, aveti garantia integritati bunurilor dumneavoastra odata ajunse la noua destinatie.  Manipularea se va efectua fara a produce daune peretilor sau podelei dumneavoastra, si cel mai important fara a produce daune bunului, in cazul de fata, al frigiderului. Acesta va fi transportat pe toata durata traseului in pozitie verticala, si va fi ancorat cu chingii pentru un plus de siguranta.

Cum transport/mut un frigider- mutare frigider, fara daune si cu o echipa de profesionisti

Mutare frigider, fara daune si cu o echipa de profesionisti! In momentul cand mutati / transportati un frigider, modul de operare atat in timpul transportului cat si la domiciliu reprezinta  un lucru foarte important. Recomandarea este ca frigiderul in timpul transportului trebuie sa stea in pozitie verticala. In cazul in care  acest lucru nu este posibil, o solutie de compromis este sa-l pozitionati  culcat pe partea cu usile.

Odata ajunsi la noua locuinta acesta trebuie pozitionat in locuiri unde nu exista  surse directe sau indirecte de caldura. Distanta fata de pereti trebuie sa fie de minim 10 cm. Trebuie protejata  partea din spate unde exista de obicei schimbatorul de caldura. Daca frigiderul este montat in corpul de mobila trebuie sa i se asigure ventilatie artificila cu ajutorul unui miniventilator sau crearea de spatii de ventilatie in partea de sus sau jos care sa permite circularea aerului.

Modul de folosire optim este cu setari  -18 congelare si 4-5 grade refrigerare.La cele fara afisaj la treapta 2-3.

Trebuie sa aveti in vedere congelatorul, acesta trebuie dezghetat in medie de 2 ori pe an, sau, daca folosirea lui este exagerata, atunci cand acumuleaza mai mult de 2 cm de gheata pe elementul de racire.

Petru curatirea acestuia folositi solutii speciale de curatat care nu ataca componentele metalice cum este otetul. Perioada la care trebuie curatat depinde de fiecare persoana in parte, dar sa stiti ca in frigidere bacteriile sunt in cantitati foarte mari deoarece in procesul de racire al alimentelor se degaja sub forma de vapori bacterii de la alimente care contin proteine si diverse mirosuri de la alimente