Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune

Vrei sa te muti, dar iti faci griji pentru pentru mobilierul tau? Nu vrei ca aceasta sa ajunga la destinatie cu zgarieturi sau alte daune? Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune? Atunci, Transportpe. Net devine pentru dumneavoastra solutia perfecta pentru o mutare fara griji!

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune – Solutia perfecta

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune

Mutari mobila in Bucuresti sau in tara, cu personal, demontare si transport doar cu echipa de profesionisti de la transportpe.net.  Indiferent de volumul de mobilier, poate sa fie si o singura piesa de mobilier, echipa va sari in ajutorul dumneavoastra. Masinile pe care vi le pune la dispozitie au 3,5 tone, incapatoare si dotate corespunzator pentru efectuarea unui transport in siguranta. Manipularea mobilierului dumneavoastra se va face cu maxima atentie.

Mobilierul voluminos va fi dezasamblat pentru evitarea pagubelor, si anume: zgariat pereti sau podea. In situatiile unde este perimisa utilizarea liftului, se va recurge la folosirea lui, pentru a micsora timpii de excecutie. Unde acest fapt nu este posibil, se vor utiliza scarile de acces. Totul se va executa simplu si usor, fara nici un efort din partea dumneavoastra. In cazul in care doriti sa optati si pentru demontarea mobilierului si remontarea acestuia trebuie sa stiti faptul ca Transportpe. Net va pune la dispozitie un tamplar cu vasta experienta in domeniu.

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune cu masini echipate pentru desfasurarea unui transport in siguranta! Servicii optime de mutat mobilier, atat pentru persoane fizice cat si juridice. Daca vrei o mutare mobila rapid si in siguranta, doar cu profesionisti, atunci este timpul sa contactezi echipa de la transportpe.net.

Cum sa asez mobila dupa procesul de mutare?

Mutare mobilier Bucuresti rapid si fara daune cu o echipa de profesionisti! Tablia patului nu trebuie nici ea sa fie indreptata catre usa deoarece energia care patrunde in camera ne va perturba gandurile si somnul. Nici partea dinspre picioare nu trebuie sa se afle in directia usii , caci va fi blocat fluxul de energie care nu va putea circula liber prin camera.

Primul lucru care trebuie avut in vedere este asezarea patului cat mai departe de usa pentru ca acesta are impact asupra fluxului de aer din camera. Totusi pozitia patului ar trebui sa permita o buna vizibilitate asupra usii , si asta fara a necesita nicio schimbare de pozitie in pat. Acest lucru ofera un sentiment de confort si siguranta in timpul somnului. Este de retinut ca niciodata patul nu se aseaza pe acelasi perete cu usa.

In niciun caz patul nu va fi amplasat in mijlocul camerei , pentru ca se va afla in centrul vartejului creat de circulatia de aer si in plus ii va lipsi protectia care ii trebuie in spate. Conform principiilor Feng Shui cea mai buna pozitia este cat mai departe de peretele cu usa, in diagonala fata de usa , cu tablia patului fixata de un perete si cu partea de la picioarele patului indreptatata catre un perete care sa nu aiba nici usa dar nici fereastra. Patul amplasat sub fereastra cauzeaza grave probleme de somn.