Mutare mobilier, fara a provoca daune in locuinta

Mutare mobilier, fara a provoca daune in locuinta

Mutare mobilier, fara a provoca daune in locuinta

Sunteti in situatia de a muta mobila din apartament la casa, dar nu stiti cum va decurge mutare? Mutare mobilier, fara a provoca daune in locuinta? In momentul cand apelati la persoane care nu sunt specializate in procesul mutari, al manevrari cat si al impachetari corpurilor de mobilier, este inevitabil ca acestia sa nu va produca daune. Parchet zgariat, in unele situatii chiar si rupt, perete distrus, usa zgariata, mobila rupta etc.

Mutare mobilier, fara a provoca daune in locuinta dumneavoastra

Mutare mobilier, fara a provoca daune in locuinta ! Ca sa nu mai fiti in aceasta situatie, va prezint transportpe.net, o firma calificata cu personal specializat in astfel de mutari. Manevrarea obiectelor se face cu cea mai mare grija. Procesul de mutare este rapid si eficient, desfasurandu-se intr-un mod organizat si civilizat. Toate operatiunile desfasurate de catre echipa transportpe.net sunt in conformitate cu calitatea serviciilor oferite de catre firma.

Mutare mobilier, fara a provoca daune in locuinta! Raportul calitate-pret primeaza de fiecare data.  Mobilierul dumneavoastra voluminos a fi dezasamblat, pentru a putea fi mai usor manevrat, dar si pentru a nu va preovoca daune in locuinta. Protejarea mobilei se va face cu folie si cu paturi speciale. Mutarea se va efectua cu o masina de 3,5 tone dotata corespunzator prestarii unor astfel de servicii. Orice proplema ati avea in legatura cu mutarea dumneavoastra, transport pe net este solutia optima.

Ce trebuie sa stiti cand va mutati mobilierul intr-o alta locuinta

Mutare mobilier, fara a provoca daune in locuinta! Inca de la inceput trebuie sa fiti organizat, de cand contactati firma ce se va ocupa de mutarea dumneavoastra si pana la adresa finala. La primul contact cu firma ce se va ocupa de transportul mobilei dumneavoastra trebuie sa specificati despre ce tip de mobilier este vorba, cantitatea, daca este voluminos, daca se poate demonta, unde se va face mutarea si daca aveti nevoie si de asamblare. Daca inchiriezi o masina/un camion ca sa iti muti lucrurile, mobila, etc., nu fi tentat sa alegi o masina prea mica, doar daca ai foarte putine bunuri. O camioneta mica va insemna mai multe drumuri, iti va lua mai mult sa muti lucrurile dintr-o locuinta in alta, iar asta poate fi extrem de obositor.

Mutare mobilier, fara a provoca daune in locuinta! Trebuie sa tineti cont ca lucrurile nu sunt intotdeauna ce par, asa ca trebuie sa va pregatiti moral pentru impachetat. Dotati-va cu multe cutii, banda adeziva. Nu va lasati inselat de lucrurile asezate frumos pe rafturi,  odata ce vei incepe impachetare vei observa ca nu se mai termina. Goliti toate rafturile si dulapurile. Dupa ce ati terminat de impachetat in cutii tot, de la haine la vesela, este timpul pentru echipa de la transportpe. net sa vina si sa se ocupe de piesele de mobilier. Nu uitati de fisa de inventar, va va ajuta sa tineti toata operatiunea sub control. Astfel reusiti sa fiti organizat, stiind fiecare lucru unde se afla. Notati pe fiecare cutie ce contine, din ce camera provine si daca contine obiecte fragile.