Mutare rapida in orice sector din Bucuresti

Esti presat de timp si peste cateva zile trebuie sa te muti? Inca nu esti pregatit pentru procesul de mutare? Acum, ai la dispozitia ta, mutare rapida in orice sector din Bucuresti, mai simplu ca niciodata doar cu mutare mobila, segment ce apartine firmei transportpe.net.

Mutare rapida in orice sector din Bucuresti si in tara

Mutare rapida in orice sector din Bucuresti! Ofera servicii de mutari mobila complete si partiale in Bucuresti si in tara, care sa depaseasca asteptarile clientilor. Daca ati decis sa va schimbati locuinta, iti stau la dispozitie cu un pachet complet care include demontarea, impachetarea, manipularea si remontarea mobilierului. Pentru ambalare, vor utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape, hartie si banda. Isi iau angajamentul ca elementele vor ajunge la adresa ta fara zgarieturi si alte daune. De demontare si remontare se va ocupa un tamplar cu ani de experienta in spate, pentru care mobila nu mai are nici o necunoscuta.

 

Mutare rapida in orice sector din Bucuresti! Iti ofera si posibilitatea sa obtii un pret mai mic, insa in acest caz va trebui sa te ocupi personal de demontare si remontare.Ei iti vor asigura doar manipularea si transportul mobilierului pana la destinatie cu duba corespunzatoare. Totodata, te poti ocupa personal de impachetare, iar echipei  lasi in grija dezasamblarea, incarcarea, descarcarea si reasamblarea corpurilor. Verifica-ti bugetul si opteaza pentru serviciul pe care il consideri cel mai potrivit. Retine ca iti pot muta chiar si un singur element daca este nevoie.

Mutare rapida in orice sector din Bucuresti

Mutare rapida in orice sector din Bucuresti

Cum impachetam cortect mobila? Impachetare mobila cu folie cu bule, paturi de protectie, banda -atunci cand faci impachetarea pe cont propriu

Pentru ca serviciul de impachetare mobila sa decurga corespunzator, vom avea nevoie de un spatiu mare, curat si moale. Puteti intinde pe podea  mai multe paturi de protectie. Totodata, vom mai avea nevoie de inca o incapere unde sa asezam obiectele deja ambalate. Mobilierul voluminos si greu il vei demonta, iar suruburile, piulitele, saibele, etc. le vei  plasa in pungi de plastic sigilate, care vor fi atasate cu banda de piesa de care apartin. Toata mobila va trebui golita de continut, inclusiv de sertare si rafturi. Componentele le vei  impacheta in hartie de ziar  si folie cu bule. Dupa ce ai securizat foarte bine cu banda, le vei  aseza in cutii separate. De precizat ca mobilier trebuie sa fie curat inainte de  a te  apuca de treaba.Mobilierul mare il vei  infasura in folie cu bule si il vei acoperi cu paturi de protectie groase, prosoape, etc. Il vei securiza cu foarte multa banda de ambalare. Vei  continua pana in momentul in care toate piesele vor fi impachetate. Obiectele mai mici le vei  plasa, la randul lor, in cutii de carton. Paharele, farfuriile, canile, cupele, etc vor fi ambalate individual in cel putin doua straturi de hartie si folie cu bule. Vom folosi banda pentru a le proteja corespunzator.Sticlaria va fi plasata in cutii cu compartimente, iar spatiile goale le vor fi umplute cu carpe, hartie mototolita, servetele, tesaturi, etc. La final, vei  eticheta fiecare cutie cu „fragil”. Asa cum puteti observa, un serviciu impachetare mobila necesita rabdare si indemanare, asa ca recomandat este sa lasati procesul in grija echipei transportpe. net. Ofera servicii impachetare mobila pentru persoane fizice si juridice in asa fel incat obiectele sa ajunga la adresa indicata fara sa sufere vreo avarie.