Ponturi care sa te ajute cand te muti iarna

Ponturi care sa te ajute cand te muti iarna

Ponturi care sa te ajute cand te muti iarna

Mutarea in lunile de iarna poate fi dificila, mai ales in preajma sarbatorilor. Dar firma noastra te va ajuta si in aceste conditii. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone si personal pentru demontare si manipulare, care sa faca toata treaba in locul tau. Iti garantam ca elementele tale vor ajunge in deplina siguranta la destinatie chiar daca drumurile vor fi acoperite de zapada. Pentru a beneficia de serviciile noastre trebuie sa suni cu 24 de ore in avans si sa ne spui volumul ce trebuie relocat. Apoi iti vom comunica un pret. Care poate fi negociat in cazul in care il consideri exagerat. Retine, totodata, faptul ca vom raspunde pozitiv oricarui apel indiferent de volum. Te vom ajuta chiar daca doresti sa muti o canapea sau tot mobilierul din locuinta. Mai jos iti vom prezenta cinci ponturi care sa te ajute cand te muti iarna.

Ponturi care sa te ajute cand te muti iarna in alta locuinta

Foarte putina lume alege sa se mute in lunile de iarna. Vremea poate sa fie rea, fapt ce duce la drumuri impracticabile. Nimeni nu isi doreste ca in ziua mutarii sa inceapa brusc o furtuna de zapada, iar totul sa se transforme intr-un adevarat cosmar. Dar, uneori, nu ai de ales si te vezi nevoit sa iti schimba locuinta chiar si pe durata iernii. Iata cateva ponturi care sa te ajute cand te muti iarna.

1. Inchiriaza personal calificat

Acesta este cel mai potrivit moment sa angajezi muncitorii unei firme specializata in mutare. Lasa expertii sa faca toata treaba in locul tau. Conducerea pe timpul iernii este foarte periculoasa si gandeste-te cum te vei descurca daca ai ramane blocat in zapada la volanul masinii cu care iti transporti bunurile. Un adevarat cosmar, nu? Deci lasa-i pe profesionisti sa se ocupe de transportul lucrurilor tale! Nu este cazul sa faci economie chiar acum!

2. Nu uita de sare si lopata

Daca se intampla sa te muti pe parcursul iernii, cand drumurile sint acoperite cu zapada, asigura-te ca ai in masina sare si o lopata in cazul in care vei ramane blocat. De asemenea, aleile din fata vechiului si din fata noului apartament trebuie sa fie pavate cu sare si, daca este posibil, in mare parte curatate pentru a usura munca personalului. Nu ti-ai dori ca vreunul dintre muncitori sa alunece in timp ce-ti transporta obiectele! Angajatii firmei iti vor multumi, cu siguranta, pentru gestul tau!

3. Asigura-te cu utilitatile functioneaza in noua ta locuinta

Ultimul lucru pe care il doresti este sa ajungi in noul apartament si sa constati ca nu ai energie electrica, termica si/sau apa calda. Tocmai de acceea, este recomandat sa te asiguri ca utilitatile functioneaza ca la carte in noul apartament. Odata ajuns la destinatie, vei dori, cu siguranta, sa faci o baie calda!

4. Protejeaza podelele

Podelele tale ar avea enorm de suferit in cazul in care vei intra incaltat de afara, cu zapada pe incaltaminte. Motiv pentru care este recomandat sa protejezi podelele unde traficul este intens cu folii de plastic sau bucati mari de carton.

5. Ultimul sfat?

Bea ciocolata calda tot timpul! Nimic nu este potrivit in timpul iernii ca bautul unui lichid cald. Si, pe cat este posibil, ofera si personalului care te ajuta cu mutatul elementelor o cana cu ciocolata calda sau ceai fierbinte. Le va usura munca si se vor misca mai cu sport. Iar la final iti vor multumi pentru felul in care ai ales sa ii tratezi.

Ti-am prezentat cinci ponturi care sa te ajute cand te muti iarna, care te vor ajuta sa duci procesul de relocare la bun sfarsit.