Sa aleg un serviciu complet mutari mobila?

Sa aleg un serviciu complet mutari mobila?

Sa aleg un serviciu complet mutari mobila?

Sa aleg un serviciu complet mutari mobila? DA! Cel putin asta este opinia firmei noastre si iti vom si argumenta raspunsul ferm pe care ti l-am oferit in randurile urmatoare. Pe scurt, un serviciu complet te va scuti de orice fel de efort. Asta pentru ca angajatii firmei noastre vor veni in apartamentul tau si vor face toata treaba. Mai intai vor demonta cu maxima atentie mobila, dupa care vor urca in masina fiecare componenta. La fel se va intampla si cu restul obiectelor din locuinta ta. Apoi, toate elementele vor fi transportate la noua locatie. Vom asigura manipularea lor, dar si remontarea. Totul la un pret care se va stabili cu tine inca de la primul apel telefonic. Iar daca nu vei fi multumit, puteam porni si o negociere.

Sa aleg un serviciu complet mutari mobila Bucuresti?

Sa aleg un serviciu complet mutari mobila? Da, pentru ca este cel mai indicat atunci cand iti schimbi locuinta. Sa presupunem ca ai un apartament cu trei camere si ca, in general, esti o persoana foarte ocupata. Cu siguranta nu vei avea timp de demontezi si sa remontezi mobilierul. De asemenea, cum vei transporta obiectele la noua locatie daca nu ai masina? Ai facut, totusi, rost de un mijloc de transport. Cum vei cobori, de unul singur, aragazul, biblioteca sau fotoliile pe scari? Iti va fi, practic, imposibil. Aici intervine avantajul de a opta pentru un serviciu complet. Angajatii firmei noastre vor face toata treaba in locul tau! Tu nu va trebui sa faci absolut nimic. Trebuie doar sa suni cu 24 de ore inainte si sa iti faci o programare. Dupa care sa lasi intreg procesul de mutare si transport mobila in seama noastra. Iar pretul se va stabili in functie de volum, de distanta, de timpi (de stationare, de transport cu utilitara).

De ce sa aleg un serviciu complet mutari mobila si nu unul partial? Totul este la latitudinea ta! Poti opta, fara probleme, si pentru un serviciu partial. Asta inseamna ca vei achita doar costul inchirierii mijlocului de transport (utilitara de 3.5 tone, utilitara de 4.5 tone, utilitara „platforma”, duba) cu sofer. Situatie in care va trebuie sa realizezi de unul singur operatiunile de manipulare, de demontare si de remontare. Consideri ca merita efortul? Tu decizi! Alege varianta care se potriveste cel mai bine necesitatilor tale. De regula, se opteaza pentru un serviciu partial in cazul in care doresti sa faci economie si daca ai o mana de ajutor pe durata procesului de mutare.

In concluzie, sa aleg un serviciu complet mutari mobila? Noi spunem ca da! Pentru ca iti va scuti timp si, in plus, poti beneficia de unele reduceri. De asemenea, in cazul in care vei avea obiecte care nu iti mai sint folositoare, ti se poate pune la dispozitie si un serviciu transport moloz. Hainele vechi, draperiile, galetile sparte, covoarele rupte, etc. vor ajunge direct la groapa de gunoi prin intermediul firmei noastre. Indiferent ce ai alege, trebuie sa stii ca actionam in orice sector al Bucurestiului, iar un operator iti sta la dispozitie de luni pana duminica pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.