Servicii mutari mobila Craiova

Servicii mutari mobila Craiova

Servicii mutari mobila Craiova

Ai nevoie de servicii mutari mobila Craiova? Atunci te afli pe site-ul care trebuie! Sintem o firma serioasa, specializata in mutari mobila Bucuresti si provincie. Sintem gata sa iti oferim suport indiferent daca ai de relocat o canapea sau toate obiectele din apartament. Iti vom pune la dispozitie un serviciu special, care include mijlocul de transport necesar, manipulatori cu experienta si personal pentru demontare si remontare. Iti garantam ca mobila ta va ajunge in deplina siguranta in Craiova pentru ca o vom proteja, in masina, cu chingi, curele sau folii cu bule. Pentru a afla mai multe informatii apeleaza-ne cu incredere!

Ti-ai pierdut locul de munca si nu iti mai poti permite sa locuiesti in Bucuresti? Te gandesti foarte serios sa te muti in Craiova, orasul unde ai copilarit si in care detii un apartament? Nu ai, insa, posibilitatea sa muti in Banie toata mobilierul de care te-ai folosit la Bucuresti?

Stai linistit! Firma noastra este gata sa te scoata din acest impas! Iti vom oferi rapid servicii mutari mobila Craiova. Tu trebuie doar sa ne suni cu 24 de ore inainte pentru o programare, sa ne precizezi volumul pe care doresti sa il transporti si iti vei putea vedea, linistit, de treaba! Pentru ca noi ne vom ocupa de absolut tot. Iti vom asigura utilitare de diverse capacitati (3.5 tone, 4.5 tone, „platforma”, dube de mica si mare capacitate, etc.) conform necesitatilor tale.

Servicii mutari mobila Craiova cu manipulatori

In plus, prestam servicii mutari mobila Craiova cu manipulatori cu experienta si personal pentru demontare. Angajatii nostri vor veni la apartamentul din Bucuresti, vor urca componentele in masina si le vor transporta unde ne vei specifica. Dupa care ne vom apuca de treaba si vom remonta, cu mare grija, toata mobila. Practic, iti punem la dispozitie un serviciu complet. Al carui pret se va calcula in functie de distanta, de volum, de etaj si de timpi (de stationare, de transport). Tu nu va trebui sa faci absolut nimic! Angajatii firmei noastre de transport mobila vor face toata treaba in locul tau.

Insa, din moment ce ai ramas fara loc de munca, este foarte probabil sa soliciti servicii mutari mobila Craiova la un pret redus. Caz in care iti putem inchiria doar mijlocul de transport necesar cu sofer, situatie in care tu va trebuie sa efectuezi, de unul singur sau ajutat de prieteni, celelalte procese (manipulare, demontare si remontare). Este drept, vei plati mai putin, insa si efortul depus de tine va fi mai mare. Servicii mutari mobila Craiova? Iti putem garanta faptul ca vom tine cont de situatia ta financiara si ca nici prin gand nu ne va trece sa ne imbogatim pe spatele tau. Iti vom calcula un pret corect, care poate fi negociat fara absolut nici o problema. Asa ca, indiferent de cantitatea pe care o ai de transportat, nu ezita sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii. In final, tinem sa iti precizam ca oferim si servicii transport moloz dupa renovare.