Servicii optime si profesionale de mutare mobila in Bucuresti

Vrei sa te muti? Nu stii ce firma sa contractezi? Acum, prin firma transportpe.net aveti acces la servicii optime si profesionale de mutare mobila in Bucuresti si nu numai!

Servicii optime si profesionale de mutare mobila in Bucuresti si in tara

Servicii optime si profesionale de mutare mobila in Bucuresti

Servicii optime si profesionale de mutare mobila in Bucuresti

Servicii optime si profesionale de mutare mobila in Bucuresti rapid! Ofera servicii de mutari mobila complete si partiale in Bucuresti si in tara, care sa depaseasca asteptarile clientilor. Masinile pe care vi le pun la dispozitie au au 3,5 tone. Sunt dotate si echipate corespunzator pentru efectuarea unui transport in siguranta! Daca ati decis sa va schimbati locuinta, iti stau la dispozitie cu un pachet complet care include demontarea, impachetarea, manipularea si remontarea mobilierului. Pentru ambalare, vor utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape, hartie si banda.

Isi iau angajamentul ca elementele vor ajunge la adresa ta fara zgarieturi si alte daune. De demontare si remontare se va ocupa un tamplar cu ani de experienta in spate, pentru care mobila nu mai are nici o necunoscuta.

Servicii optime si profesionale de mutare mobila in Bucuresti cu o echipa de profesionisti! Iti ofera si posibilitatea sa obtii un pret mai mic, insa in acest caz va trebui sa te ocupi personal de demontare si remontare. Ei iti vor asigura doar manipularea si transportul mobilierului pana la destinatie cu duba corespunzatoare. Totodata, te poti ocupa personal de impachetare, iar echipei  lasi in grija dezasamblarea, incarcarea, descarcarea si reasamblarea corpurilor. Verifica-ti bugetul si opteaza pentru serviciul pe care il consideri cel mai potrivit.

Start la impachetat!

Daca te gandesti ca impachetatul dureaza maxim o zi, in realitate se intinde pe cel putin 3 zile intense sa strangi lucrurile in cutii si cutiute, pungi si pungute.

Daca iti programezi ca mutarea (caratul cutiilor) sa dureze o zi, in realitate iti trebuie o firma de mutari care sa se ocupe in mod organizat. Altfel, esti depasit, cu spatele rupt si nervii intinsi. Daca tu crezi ca tii minte ce e in fiecare cutie, fara sa scrii etichete, te inseli si o sa-ti para rau ca nu ai scris macar cu un marker ce e in fiecare cutie. Nu uita cumpara cutii de diverse dimensiuni si multe sa fie! Plus scotch, sfoara, etichete, foarfeci, rola de infoliat, pungi de toate dimensiunile.

Important este sa te apuci de procesul de impachetare cu 1 saptamana inainte, deoarece vei descoperi cat de multe lucruri ai, poate si de care uitasei. Acorda o maxima atentie obiectelor fragile, foloseste folie buble pentru un maxim de protectie! Nu lasa nimic la voia intamplarii! In cazul in care observi ca nu te incadrezi in timp, poti chema ajutoare. Astfel, imbini utilul cu placutul, mutare fara stres si fara alte evenimente neplacute. Sa nu imparti lucrurile in cutii importante si mai putin importante. Transporta-le pe toate o data, altfel o sa descoperi ca iti lipseste cutia cea mai importanta. Si totusi, apeleaza la expertii de la transportpe.net pentru o mutare perfecta, fara probleme si in siguranta, servicii optime si profesionale de mutare mobila in Bucuresti.