Serviciu mutari mobila mostenita

Serviciu mutari mobila mostenita

Serviciu mutari mobila mostenita

Daca nu te lasa inima sa arunci mobila mostenita de la o ruda apropiata, atunci singura ta solutie este sa o transporti in alta locatie. Iar daca la tara ai loc suficient, atunci este perfect. Poti tine acolo elementele cat timp doresti, cu conditia sa le depozitezi corespunzator. Relocarea obiectelor poate reprezenta o problema pentru tine, mai ales daca nu ai o masina voluminoasa la dispozitie. Si nici apropiati care sa iti dea o mana de ajutor. Nu este, insa, cazul sa intri in panica. Sintem o firma de mutari mobila care iti va pune la dispozitie un serviciu complet. Prin intermediul nostru, vei reusi sa deplasezi elementele pana la tara in deplina siguranta. Iti vom explica in randurile urmatoare pasii pe care ii vom urma.

Serviciu mutari mobila mostenita la tara

Ai nevoie de un serviciu mutari mobila mostenita la tara? In primul rand, trebuie sa ne suni cu 24 de ore in avans pentru programare daca este vorba de o relocare totala. Caz in care nu va trebui sa ne enumeri elementele. Pentru o estimare corecta, un angajat al firmei noastre se va deplasa la fata locului, ocazie cu care se va stabili si ce piese de mobilier vor trebui demontate. Le vom dezasambla pentru a reduce din greutate si pentru a ne asigura ca obiectele nu vor suferi daune pe durata deplasarii. In primul rand, vom elimina rafturile si sertarele. Apoi, vom scoate fiecare elemente detasabil. De proces se va ocupa un tamplar cu experienta. Dupa care vom trece la impachetarea tuturor articolelor. Vom utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi de mobilier, prosoape, banda de protectie.

Cauti un serviciu mutari mobila mostenita? Obiectele din sticla le vom infasura cu straturi multiple pentru o protectie suplimentara pentru ca nu luam in calcul ca acestea sa ajunga la destinatie sparte sau avariate. Dupa ce am terminat cu impachetatul, ne vom ocupa de manipularea mobilierului. Elementele grele si voluminoase (masina de spalat, frigiderul, etc.) vor fi relocate cu ajutorul unui dolly. Daca este cazul, pentru a nu zgaria podeaua sau piesele, vom utiliza discuri de glisare mobilier. Obiectele vor fi incarcate de cel putin doua persoane. Iar alta va superviza procesul, fiind gata sa intervina daca este necesar. In duba, mobila va fi securizata cu chingi si curele pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit. Intre elementele, vom aseza tesaturi moi pentru a umple spatiile goale.

Ai nevoie de un serviciu mobila mostenita? Dupa ce am ajuns la adresa noua, vom cobori obiectele si le vom plasa in locul dorit. Daca doresti, iti putem asigura si un serviciu de remontare. Ne luam angajamentul in fata ta ca elementele nu vor suferi daune. Totodata, nu se pune problema ca vreo piesa de mobilier sa dispara pe durata transferului. Excludem din start aceasta varianta. Plata se va efectua in doua transe: 50 % la plecarea din Bucuresti si 50 % la destinatie. Serviciile noastre se adreseaza persoanelor fizice si juridice care locuiesc in Capitala si vor sa transfere mobilierul in deplina siguranta in alta locatie, indiferent de distanta.