Serviciu mutari mobila provincie

Serviciu mutari mobila provincie

Serviciu mutari mobila provincie

Ai nevoie de un serviciu mutari mobila provincie? Atunci solicita ajutorul firmei noastra! Sintem pregatiti sa iti mutam mobila in orasul dorit, indiferent ca este vorba de Urizceni, Craiova, Brasov sau Galati. Insa, pentru a afla mai multe detalii despre ofertele pe care le-am pregatit, apeleaza cu incredere numarul din CONTACT de luni pana duminica! Iti vom oferi un serviciu complet (mijloc de transport, sofer, manipulatori, personal pentru demontare si remontare) la un pret care se va stabili in functie de volum, de distanta, de timp (de stationare, de transport), cu plecare din Bucuresti.

Esti o persoana foarte apreciata la locul de munca, motiv pentru care seful a decis sa te trimita la Brasov pentru a impartasi din experienta ta si angajatilor de acolo. Vei fi nevoit sa stai aproximativ un an la Poalele Tampei! Ai gasit un apartament asemanator cu cel din Capitala, in care ai hotarat sa te muti cu tot cu mobila de la Bucuresti. Iar in acest caz vei avea nevoie de un serviciu mutari mobila provincie. Iar firma noastra este gata sa te ajute! Trebuie doar sa ne suni cu 24 de ore inainte si sa iti faci o programare. A doua zi, ne vom prezenta la apartamentul tau si ne vom apuca de treaba. Totusi, tinem sa iti precizam ca daca este vorba de o urgenta, te vom ajuta chiar si in aceeasi zi. Solutii complete gasesti si aici!

Serviciu mutari mobila provincie cu masina

Dar sa revenim. Ai optat pentru un serviciu mutari mobila provincie complet? Asta inseamna ca tu nu va trebui sa faci absolut nimic. Vom demonta mobilierul, piesele le vom urca in mijlcoul de transport conform necesitatilor tale (utilitara de 3.5 tone, utilitara de 4.5 tone, utilitara „platforma”, duba de mica sau mare capacitate, etc.) si le vom duce la Brasov. Iti garantam ca toate obiectele vor ajunge in deplina siguranta la destinatie pentru ca, pe durata transportului, le vom securiza cu echipamente speciale de protectie (chingi, curele, etc.). De asemenea, va trebui sa ne specifici daca ai obiecte fragile pentru a le ambala in folii cu bule. Si, odata ajunsi in apartamentul din Brasov, nu ne mai ramane decat sa ne apucam de remontarea mobilei. Stai linistit! Nu-ti fie teama sa lasi din nou mobila in grija angajatilor firmei noastre. Acestia trec printr-un stagiu de pregatire de sase luni inainte sa poate efectua servicii de demontare si remontare si au o vasta experienta in domeniu.

In cazul in care doresti sa faci economie, iti putem oferi un serviciu mutari mobila provincie partial. Asta inseamna ca vei achita doar inchirierea mijlocului de transport cu sofer, situatie in care tu va trebui sa executi celelalte operatiuni (manipulare, demontare, remontare). Tu decizi! Firma noastra va raspunde oricarei solicitari in materie de transport mobila, indiferent de serviciul pentru care ai optat. Iar daca in apartamentul din Bucuresti au ramas unele obiecte vechi, de care nu mai ai absolut nici o nevoie, scapa rapid si efiecient de ele! Hainele vechi, covoarele, perdelele, linoleul, borcanele, etc. vor ajunge direct la groapa de gunoi prin intermediul serviciului de transport moloz pe care il oferim.