Voi locui cu prietena. Cum mutam mobila?

Voi locui cu prietena. Cum mutam mobila?

Voi locui cu prietena. Cum mutam mobila?

Esti implicat intr-o relatie de ceva timp si simti ca persoana respectiva iti este sufletul pereche? Foarte bine! Acum, urmatorul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va mutati impreuna. Iar cu relocarea obiectelor va putem ajuta noi. Sintem o firma de mutari mobila autorizata care ofera servicii complete. Asta inseamna ca veti beneficia de personal calificat pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Toate elementele voastre vor fi transportate in siguranta la noua adresa cu o utilitara de 3.5 tone. In duba, vom securiza mobilier cu chingi si curele pentru a nu se deplasa. Garantam faptul ca obiectele vor ajunge la destinatie fara sa sufere daune.

Ma locui cu prietena. Cum mutam mobila in siguranta?

Procesul de mutare impreuna cu prietena este o activitate stresanta pentru ca necesita foarte mult timp. Si, bineinteles, foarte multe lucruri asupra carora trebuie sa va puneti de acord. In plus, trebuie sa gasiti o casa care sa va placa amandurora si sa discutati despre buget. Cel mai important lucru este ca, intr-un final, sa ajungeti la un compromis, situatie care va spori si mai mult dragostea pe care v-a purtati reciproc. Iata trei modalitati prin care sa va acomodati in aceeasi casa intr-un timp relativ scurt.

Cum mutam mobila? La inceput, fiecare dintre voi trebuie sa intocmeasca o lista de inventar, care sa contina lucrurile pe care le aveati in fostele voastre locuinte. Apoi, combinati listele si scapati de obiectele inutile din viata voastra. Spre exemplu, nici un cuplu nu are nevoie de trei prajitoare de paine sau trei televizoare. Totusi, incearca sa mai lasi de la tine atunci cand este cazul. Spre exemplu, prietenul tau poate fi legat sentimental de DVD-ul sau stricat sau prietena ta este foarte apropiata de un pisoi primit cadou de la bunica sa. Inventarul bunurilor fiecaruia nu este o insulta! Pe de alta pare, poti admite ca daca nu ai mai folosit un rucsac de peste zece ani, este cazul sa renunti la el.

Te vei muta in casa lui? Sau poate va veni el la tine. Sau poate ca este cazul sa va gasiti un domiciliu nou, pentru a-l numi simplu „casa noastra„. In cele din urma, cel mai sanatos intr-o relatie este sa gasiti impreuna un nou spatiu unde sa locuiti. In acest mod, nimeni nu se va simti „sef” in casa. Tu nu vei putea tine in vitrina playstation-ul, in timp ce nici ea si nu o va putea transforma intr-un loc unde sa-si tina cosmeticile.

Cum mutam mobila? Ideal ar fi sa va gasiti o casa impunatoare, cu foarte multi metri patrati. Situatie in care ati putea imparti una dintre camera. O puteti transforma in camera voastra, care sa va reprezinte ca si cuplu. Totodata, in cazul in care va mutati impreuna, s-ar putea sa fie pentru prima oara cand veti discuta despre banii care vor intra in casa si despre buget. Sa discuti despre bani cu prietena sau prietenul este dificil, insa este nevoie de transparenta si de incredere intr-un cuplu. Insa, inainte sa va mutati impreuna, este indicat sa stabiliti un buget nu foarte mare in care sa incercati sa va incadrati.

Cum mutam mobila? Gata, v-ati mutat, in sfarsit, impreuna? Este cazul sa dati o petrecere de casa noua. Invitati-va prietenii, rudele si distrati-va pana in zori. Mare atentie, insa, la vecini! I-ati putea deranja si ati fi putea fi luati imediat in colimator ca fiind niste persoane fara bun simt. Cel putin la inceput totul trebuie facut cu masura si cu mult bun simt. Tocmai de aceea, este necesar sa va instruiti si prietenii inainte sa-i invitati la voi acasa. Explicati-le ca doriti sa aveti o imagine buna in bloc si ca nu agreati scandalurile.

Cum mutam mobila? Firma noastra este dispusa sa va ofere tot sprijinul de care aveti nevoie. Vom reloca elementele la noua adresa fara ca voi sa depuneti efort.