Cum sa impachetati carti in cutii ca un profesionist

Numai cand spunem mutare, deja ne gandim la mobilier demontat, multe cutii, nervi intinsi la maxim si multe obiecte de impachetat! Dar cand vine vorba de cartile pe care le detinem, cum facem ambalarea acestora? Le ”trantim” pur si simplu intr-o cutie? Nicidecum, de aceea in acest articol mi-am propus sa va ofer cateva informatii despre cum sa impachetati carti in cutii ca un profesionist.

Cum sa impachetati carti in cutii ca un profesionist si fara stres

Cum sa impachetati carti in cutii ca un profesionist

Cum sa impachetati carti in cutii ca un profesionist

Pentru a avea mutarea perfecta si fara griji trebuie sa aveti profesionisti langa dumneavoastra! De aceea firma Transportpe.net va este alaturi cu servicii ireprosabile de mutat, personal calificat si masini de ultima generatie complet echipate. Servicii optime de mutare la cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata! Si cel mai important fara costuri ascunse!

Transportpe.net reprezinta solutia perfecta atunci cand sunteti hotarat sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra si doriti sa va mutati intr-o noua locuinta.Firma dispune de resursele necesare asigurarii unui transport profesionist. Masini de 3, 5 tone echipate corespunzator si o echipa de profesionisti. Specialistii firmei se vor deplasa la locatia specificata de catre dumneavoastra , vor impacheta bunurile, pentru a sporii siguranta acestora, dupa care vor livra in siguranta la noua adresa.

Indiferent de timpul de mobilier, acestia vor raspunde prompt solicitarii dumneavoastra. Servicii de transport, manipulare, infoliere, demontare, despachetare, remontare mobilier si asezarea acestuia pe pozitii. Acestea sunt serviciile cu care acestia va intampina, oferindu-va consultanta gratuita pe tot parcursul mutarii. Nu ezitati sa contactati dispecerul pentru mai multe informatii! Echipa de profesionisti este alaturi de dumneavoastra atat pe plan local cat si national, cu o gama variata de servicii.  Fara griji si stres!  Alegeti modul optim de a va realiza mutarea folosind serviciile pe care acestia le-au creeat special pentru dumneavoastra! Nici o situatie nu ramane nerezolvata, deoarece ei detin solutii pentru problema dumneavoastra!

Cum sa impachetati carti in cutii ca un profesionist, pas cu pas

Daca cumparati cutii noi, va trebui sa le puneti mai intai la un loc si sa le sigilati fundul bine dubland cantitatea de banda! Faceti la fel si in cazul unei cutii folosite! Dupa cum bine stim avem doua tipuri de carti, dupa coperta bineinteles, si anume: hardcover si paperbacks.

Versiunile hardcover pot fi ambalate prin plasarea acestora in cutie in pozitie verticala, la fel cum a fost plasarea pe raft. Daca impachetati in  acest fel, asigurati-va  ca sunt pozitionate bine! Dar nu prea strans incat ele se pot deteriora in momentul mutarii.

Daca editiile hardcover sunt de valoare moderata, impachetati fiecare carte inainte de a o plasa in cutie. Cartile de mare valoare, cum ar fi albume foarte vechi sau primele editii, necesita carton rigid intre fiecare carte pentru a o mentine  si pentru a prevenii orice miscare. Cum sa impachetati carti in cutii ca un profesionist rapid! Fiecare carte trebuie protejata si cu hartie si asezata intr-o cutie bine captusita. Invelisul cu bule sau hartia de ambalare suplimentara infasurata poate fi folosita pentru  a captusi cutia inainte de a inpacheta fiecare carte. Cel de-al doilea tip, paperbacks, trebuie plasat in cutie orizontal, pur si simplu stivuite. Nu uitati sa folositi hartie mototolita pentru a umple golurile, deoarece cartile se pot deplasa cu usurinta in timpul transportului.