Cum sa transporti o masa de biliard

Cum sa transporti o masa de biliard

Cum sa transporti o masa de biliard

Transportul unei mese de biliard necesita foarte multa atentie. Asta pentru ca elementul este fragila si necesita conditii speciale de transport. Pe care firma noastra este pregatita sa le indeplineasca. Vom securiza piesele cu chingi, curele, folii cu bule, etc., in asa fel incat sa nu sufere nici o avarie pe durata transportului. Componentele vor fi urcate intr-o utilitara de 3.5 tone de muncitorii experimentati si transportate la locatia dorita. Cum sa transporti o masa de biliard? Suna acum la numarul de telefon din pagina de contact pentru programare si pentru a obtine un pret. Sintem dispusi sa te ajutam cu un serviciu complet transport mobila in orice zona din Capitala. Mobilierul va ajunge in deplina siguranta la destinatie.

Cum sa transporti o masa de biliard intr-o locatie noua

A transporta o masa de biliard sau un pian este acelasi lucru. Este o treaba complicata si necesita cunostinte, rabdare si calificare. Cel mai recomandat este sa cauti profesionisti pentru a transporta o masa de biliard. Acesta o va demonta si, daca doresti, o va reasambla in noua ta locuinta. De precizat ca ridicarea pur si simplu a masei de biliard si transportarea ei este scoasa din calcul. Cum sa transporti o masa de biliard? Mai intai, este obligatoriu sa o demontezi! Iar daca doresti sa efectuezi personal aceasta operatiune, este indicat sa urmezi sfaturile.

1. Scoateti buzunarele

Primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand demontezi o masa de biliard este sa scoti buzunarele laterale. Vei avea nevoie de cateva instrumente pentru a face acest lucru, in functie de modul in care au fost fixate buzunarele pe masa.

2. Scoateti sinele

Folosind o cheie, desurubeaza incuietorile care sustin manta si scoateti fiecare bucata in parte.

3. Scoate baza

Desurubeaza suruburile care detin baza principala a mesei de biliard pe cadru. Vei avea nevoie de scule electrice pentru a face acest lucru.

4. Separa cadrul de picioare

Sub baza este un cadru. Detaseaza acest cadru de picioare.

5. Impacheteaza masa de biliard

Acum, odata ce ai demontat masa de biliard in partile ei principale o poti transporta linistit cu utilitara. Exact cum procedezi si cu mobila. Nu va suferi absolut nici o stricaciune pe drum.

6. Impacheteaza accesoriile mesei de biliard

Pune buzunarele, bilele, precum si celelalte accesorii intr-o cutie mare. Intre accesorii puneti cat mai multe lucruri moi (prosoape, pulovere, tricouri, perne, paturi, etc) pentru a le proteja de eventualele lovituri din timpul transportului. Daca se vor atinge intre ele pe durata drumului, unele dintre accesorii risca sa se distruga iremediabil.

Cum sa transporti o masa de biliard? Este recomandat sa apelezi la un profesionisti in domeniu pentru a te ajuta sa transporti cu grija masa de biliard. Acest accesoriu este unul foarte fragil si are nevoie de o atentie speciala pe durata transportului. Orice greseala poate fi fatala. Daca nu ai uneltele necesare, este de preferat sa nu o demontezi de unul singur pentru ca o poti distruge iremediabil. Tine cont de sfaturile oferite daca nu doresti sa ai probleme. O masa de biliard costa foarte multi bani si, cu siguranta, nu iti doresti sa o avariezi. Solicita ajutorul unui personal calificat cand te confrunti cu o astfel de problema. Noi sintem pregatiti sa te ajutam indiferent de zona din Bucuresti in care trebuie sa o transportam.