Cum transport o colectie

Cum transport o colectie

Cum transport o colectie

Cum transport o colectie? Lasa totul in grija noastra! Piesele tale vor ajunge fara sa sufere nici o avarie la destinatie. Vom actiona cu muncitori calificati si cu autoutilitare de 3.5 tone. Obiectele vor fi securizate pe durata transportului cu mijloace speciale de protectie (chingi, curele, folii cu bule, etc.) pentru a nu se deteriora cat timp se afla in masina. Firma noastra are o experienta ce se acumuleaza inca din 2007, iar angajatii de care dispunem trec printr-un stagiu de pregatire de sase luni pana sa primeasca in grija obiectele tale. Cum transport o colectie in Bucuresti? Opteaza pentru firma noastra si vei avea garantia ca elementele vor fi transportate in deplina siguranta. Suna acum la numarul de telefon afisat pe site pentru programare si pentru a obtine un pret. Solutii oferite de www.transportpe.net.

Cum transport o colectie valoroasa

Daca ai de transportat o colectie de vinuri vechi, rafturi pline cu discuri valoroase sau mobila de epoca, trebuie sa urmezi urmatorii pasi pentru a le proteja. Iar de transport ne vom ocupa noi.

1. Asigura-ti colectiile

Inainte de a incepe sa impachetezi. este recomandat sa discuti cu o companie de asigurare daca detii o colectie de mare valoare. Afla daca respectivele bunuri pot primi un certificat de garantie pe durata transportului. Crearea unei liste de inventar cu obiectele din colectia ta este buna nu numai pentru cei care te vor ajuta cu transportul, cat si pentru tine. Te vei putea decide mai usor care elemente merita evaluate.

2. Fa poze

Este o idee excelenta sa fotografiezi din cat mai multe unghiuri colectiile, atat pentru firma de asigurare, cat si pentru linistea ta. Ai ajuns la noua ta casa si observi, spre exemplu, ca o piesa din China este avariata. S-ar putea sa nu-ti mai amintesti daca aceasta era sau nu avariata inainte de transport. Cu ajutorul pozelor vei rezolva acest caz. Iar daca piesa era intacta atunci cand a fost evaluata, vei putea solicita daune.

3. Impacheteaza cu atentie

Fiecare colectie necesita o impachetare diferita. Iata cateva exemple:

* discurile – fiecare se pune separat intr-un manson de plastic. Cutia trebuie sa fie bine inchisa, insa tine cont de faptul ca excesul de caldura poate duce la deformarea discului. De aceea este recomandat ca discurile sa ajunga cat mai rapid la noua destinatie daca transportul se face cand temperaturile sint ridicate.

* colectiile de vin – sticlele trebuie sa fie puse pe orizontala, in cutii speciale, cu rafturi, astfel incat dopul sa fie mentinut umed. Nu impacheta niciodata sticle deschise. De asemenea, trebuie sa ai grija ca temperatura sa fie optima atunci cand decizi sa transporti vinul.

* jucariile vechi – se sigileaza, pe rand, in folii cu bule si apoi trebuiesc introduse in saculeti mai mari, pentru protectie.

4. Eticheteaza cutiile

Este esential ca fiecare cutie sau container sa fie etichetat in mod clar (fragile, papusi, discuri, etc), astfel incat acestea sa nu ajunga sub alte cutii sau transportate intr-un mod care ar afecta colectia.

Cum transport o colectie de mobila de epoca, vinuri, discuri, etc. in conditii de deplina siguranta? In cazul in care sinteti ingrijorat de faptul ca obiectele ar putea suferi o avarie, poti apela la ajutorul unei firme specializate care sa te ajute sa impachetezi elementele pe care le contine. Apoi, daca doresti, poti sa urci in masina care le transporta si sa fii sigur ca obiectele ajung la destinatie.