Evacuare mobila veche din apartament

Evacuare mobila veche din apartament

Evacuare mobila veche din apartament

Cauti un serviciu de evacuare mobila veche din apartament? Atunci te afli pe site-ul potrivit! Apeleaza cu incredere numarul din pagina de contact si un operator iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie. Firma noastra iti vom pune la dispozitie utilitare de 3.5 tone, utilitare de 4.5 tone, utilitare „platforma”, dube de mica sau mare capacitate, etc., manipulatori, si personal cu experienta pentru demontare. Serviciu complet oferit la un pret care se va calcula in functie de volum, de distanta, de etaj, de timpi (de stationare, de transport). Actionam in orice zona din Bucuresti si Ilfov! Solutii complete numai pe www.transportpe.net!

Evacuare mobila veche din apartament cu personal Bucuresti

Ai primit mostenire un apartament in Capitala, insa acesta este plin de vechituri. Mobila este plina de gandaci, covoarele sint uzate, peretii decojiti, electronicele si electrocasnicele nu mai functioneaza. Este nevoie, cu siguranta, de o curatenie generala si de o zugraveala, mai ales daca doresti sa scoti locatia la vanzare. Mai exact, ai nevoie de un serviciu evacuare mobila veche din apartament. Pe care firma noastra ti-l va asigura fara probleme. Mai intai, tu trebuie sa ne suni si sa ne precizezi care este volumul pe care doresti sa il transporti la groapa de gunoi. Noi iti vom calcula un pret, dupa care, imediat ce am batut palma, vom face o programare.

Servicii evacuare mobila veche din apartament profesioniste? Lasa totul in grija firmei noastre. O echipa se va deplasa in locuinta si se va apuca de treaba. Va demonta mobilierul de volum mare, dupa care toate piesele vor fi urcate in mijlocul de transport conform necesitatilor tale. La fel se va proceda cu borcanele, carpetele, ferestrele, chiuveta sparta, etc., care vor ajunge direct la groapa de gunoi cu care are contract firma noastra. In urma noastra va ramane apartamentul gol, iar tu ii vei putea face poze pentru a-l scoate la vanzare. Mobila veche va ramane doar o amintire dupa ce angajatii societatii noastre isi vor face treaba.

Cauti un serviciu de evacuare mobila veche din apartament mai ieftin? Nici o problema! Firma noastra iti va oferi posibilitatea sa platesti doar costul inchirierii mijlocului de transport cu sofer. Insa, in acest caz, tu va trebuie sa efectuezi celelalte operatiuni (manipulare, demontare). Te crezi in stare? Iti va fi extrem de dificil. Mai ales daca nu vei avea langa tine pe nimeni care sa te ajute. Cum vei urca, spre exemplu, aragazul in utilitara? Sau canapeaua cea veche? Asa ca iti recomandam sa optezi pentru un serviciu complet si sa ii lasi pe angajatii firmei noastre sa faca toata treaba in locul tau.

Iar daca vei dori sa schimbi putin aspectul apartamentului inainte de a-l scoate la vanzare, trebui sa stii ca firma noastra ofera si servicii de transport moloz. Sintem gata sa te ajutam cu orice tip de transport, indiferent de sectorul din Capitala in care locuiesti. Te scapam pe loc de toate obiectele de care nu mai ai nevoie, efectuam servicii transport mobila complete (masina, sofer, manipulatori) la preturi care se vor negocia cu tine inca de la primul apel telefonic.