Firma de mutari mobilier masiv fara daune Bucuresti

Vrei sa te muti intr-o noua locuinta, si vrei toata operatiunea sa o faci de unul singur sau sa chemi 2,3 prieteni? Totul arata bine pe hartie, dar pus in practica observi ca nu este chiar asa. Totul ti se pare o dezordine totala, si esti decis sa ceri ajutorul profesionistilor! Firma de mutari mobilier masiv fara daune Bucuresti? Acum da, un simplu telefon si echipa de la transportpe.net iti este alaturi.

Firma de mutari mobilier masiv fara daune Bucuresti- solutia perfecta pentru mutarea ideala

Firma de mutari mobilier masiv fara daune Bucuresti

Firma de mutari mobilier masiv fara daune Bucuresti

Firma de mutari mobilier masiv fara daune Bucuresti rapid ! Ofera servicii de mutari mobila complete si partiale in Bucuresti si in tara, care sa depaseasca asteptarile clientilor. Daca ati decis sa va schimbati locuinta, iti stau la dispozitie cu un pachet complet care include demontarea, impachetarea, manipularea si remontarea mobilierului.Indiferent de tipul de mobilier(lemn masiv, sticla etc.)pentru echipa de profesionisti aceasta nu mai are nici o necunoascuta. Pentru ambalare, vor utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi de protectie, prosoape, hartie si banda. Isi iau angajamentul ca elementele vor ajunge la adresa ta fara zgarieturi si alte daune. De demontare si remontare se va ocupa un tamplar cu experienta.

 

Firma de mutari mobilier masiv fara daune Bucuresti eficient! Masinile pe care vi le pune la dispozitie au 3,5 tone, incapatoare si dotate corespunzator pentru efectuarea unui transport in siguranta. Manipularea mobilierului dumneavoastra se va face cu maxima atentie. Mobilierul voluminos va fi dezasamblat pentru evitarea pagubelor, si anume: zgariat pereti sau podea. In situatiile unde este permisa utilizarea liftului, se va recurge la folosirea lui, pentru a micsora timpii de excecutie. Unde acest fapt nu este posibil, se vor utiliza scarile de acces. Totul se va executa simplu si usor, fara nici un efort din partea dumneavoastra. Nu ezitati sa-i contactati!

Stilul de amenajare al locuintei

Ar trebui sa se potriveasca cu stilul de amenajare al locuintei si sa uneasca toate camerele din locuinta. Este de la sine inteles ca trebuie sa alegi o mobila compatibila cu stilul casei tale insa la fel de important este ca aceasta sa fie pe masura bugetului de care dispui. Mai mult, pentru ca mobila reprezinta o investitie considerabila ar trebui sa fie durabila pentru a nu fi nevoie sa o schimbi foarte des.

Inainte de toate masoara spatiul. Daca ai parchet din lemn masiv peste tot in casa, masoara fiecare camera in parte. Noteaza dimensiunea fiecarei camere pe o foaie dar si destinatia lor: dormitor, dinning, living sau bucatarie.

Dupa aceea gandeste-te la culoarea parchetului. Este un parchet din lemn masiv mai inchis la culoare, sau mai deschis? Are nuante de maroniu sau de roscat prin el? Din cauza ca lemnul este disponibil intr-o varietate atat de mare de culori, cu siguranta vei dori sa alegi nuanta potrivita de mobila pentru a contrasta cu el. De exemplu, daca ai un parchet din lemn cu o nuanta foarte deschisa de bronz, atunci va trebui sa alegi nuante mai inchise de mobilier. Mobila neagra se va asorta foarte bine cu un parchet culoarea bronz foarte deschis. In cazul in care lemnul pardoselii are irizatii de roscat in el precum cires inchis ar trebui sa alegi o mobila intr-un ton mai deschis si tot cu tente subtile de roscat pentru a se potrivi cu pardoseala.