Servicii transport mobila iarna

Servicii transport mobila iarna

Servicii transport mobila iarna

Ai nevoie de servicii transport mobila iarna? Nici o problema! Firma noastra este gata sa te ajute indiferent care sint conditiile meteorologice de afara. Dispunem de un parc auto de ultima generatie, in care se gasesc utilitare si dube de diverse capacitati. De asemenea, iti vom asigura si manipulatori cu experienta si personal pentru montare, demontare si remontare. Un serviciu complet al carui pret se va stabili in functie de cantitate si de distanta. Actionam in orice zona din Bucuresti sau din provincie. Chiar daca drumul va fi plin cu zapada, societatea noastra nu te va lasa balta. Vom gasi o metoda sa te ajutam chiar daca iarna este una dura, iar afara este viscol si temperaturile sint negative. In plus, vom securiza cu echipamente speciale obiectele tale pentru ca acestea sa nu sufere vreo avaria pe durata transportului din moment ce, foarte probabil, gheata va fi la tot pasul.

Servicii transport mobila iarna cu personal calificat

Prestam servicii transport mobila iarna la preturi avantajoase. Ai dat lovitura in preajma Sarbatorilor de iarna? Ai castigat la un concurs o biblioteca de lux? Cei care au organizat tombola nu asigura si transportul mobilierului? Asta este, intra-adevar, o problema daca tinem cont afara este viscol, iar Craciunul bate la usa. Prietenii te-au lasat cu buza umflata si nimeni nu este dispus sa te ajute in aceasta perioada a anului. Dar stai linistit! Pentru astfel de situatii limita exista firma noastra. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si vom transporta mobila in apartamentul tau in cel mai scurt timp. Indiferent ca afara ninge, iar drumurile sint acoperite de gheata si zapada. Dupa ce vom bate palma asupra unui pret, iti vom asigura o utilitara de 3.5 tone, manipulatori cu experienta si montatori. De asemenea, daca ai nevoie de un serviciu transport moloz dupa renovare te putem ajuta.

Iti oferim servicii transport mobila iarna complete. Situatie in care tu nu va trebui sa faci nimic. Bineinteles, poti renunta la montatori si manipulatori, insa crezi ca te vei descurca de unul singur? Mai ales daca nu ai deloc experienta? Greu de crezut! Asa ca lasa biblioteca de lux pe care tocmai ai castigat-o in grija personalului firmei noastre. Avem o experienta vasta in domeniu si toti clienti au fost pe deplin satisfacuti de calitatea serviciilor pe care le-am oferit. Iti garantam ca mobilierul tau va ajunge in deplina siguranta la destinatie si ca nu va suferi nici o zgarietura pe durata transportului, chiar si in conditiile in care drumurile sint impracticabile. Vom urca toate piesele in apartamentul tau, dupa care personalul de montare se va apuca de treaba. Si, intr-un timp relativ scurt, biblioteca ta va fi gata!

Dar ce vei face cu cea veche? Doresti sa o arunci? Este perfect! Pentru ca firma noastra ofera servicii transport mobila iarna la groapa de gunoi. Fiecare piesa va fi coborata in utilitara si transportata la groapa de gunoi cu care avem contract. Din nou, tu nu va trebui sa faci absolut nimic! Apeleaza cu incredere la societatea noastra indiferent de volumul pe care doresti sa il transporti. Iti vom asigura masinile necesare si personal serios si profesionist care sa te ajute.