Serviciu transport mobila pentru studenti

Serviciu transport mobila pentru studenti

Serviciu transport mobila pentru studenti

Ai nevoie de un serviciu transport mobila pentru studenti? Atunci, te afli exact unde trebuie! Sintem o firma serioasa si prompta, a carei experienta se acumuleaza inca din 2007. Iti vom pune la dispozitie un serviciu complet (utilitare de 3.5 tone, utilitare de 4.5 tone, utilitare „platforma”, dube de mica sau mare capacitate, etc), la un pret care se va stabili in functie de distanta, de etaj, de timpi (de stationare, de transport). De asemenea, vei beneficia de manipulatori cu experienta si personal pentru montare. Oferim servicii de transport mobila Bucuresti si provincie. Insa, pentru a afla mai multe detalii despre ofertele pe care le-am pregatit, ne poti contacta de luni pana duminica. Un operator iti va sta la dispozitie cu toate informatiile pe care doresti sa le afli.

Serviciu transport mobila pentru studenti Bucuresti

Ai reusit, in sfarsit, sa pui niste bani deoparte si sa parasesti caminul in care ai locuit in ultimii trei ani. Ti-ai gasit o garsoniera frumoasa in Bucuresti si acum esti gata sa o reamenajezi. Vrei inclusiv sa schimbi gresia, faianta si parchetul. Din fericire, parintii tai ti-au comandat o mobila de ultima generatie, pe care acum urmeaza ca tu sa o transporti la noua ta locuinta. Pentru ca, din pacate, firma de unde ai achizitionat-o nu iti va asigura si transportul. Este clar, ai nevoie de un serviciu transport mobila pentru studenti. Situatie in care este cazul sa apelezi, cu incredere, la societatea noastra. Tu trebuie doar sa ne suni si sa ne precizezi ce volum ai de transportat. Iar noi iti vom comunica un pret si vom tine cont, bineinteles, de faptul ca esti student si ca nu ai posibilitati financiare peste medie.

Oferim un serviciu transport mobila pentru studenti ieftin si rapid. Iti vom asigura o utilitara de 3.5 tone, manipulatori, dar si personal pentru montare. Iti garantam ca piesele de mobilier vor ajunge in deplina siguranta la destinatie. Pentru ca, pe durata transportului, le vom securiza cu chingi, curele, folii cu bule, etc pentru ca acestea sa nu sufere vreo avarie. Odata ajunsi la destinatie vom urca partile componente in garsoniera ta si ne vom apuca de montare. Retine ca angajatii societatii noastre au experienta si trec printr-un stagiu de pregatire de sase luni pana sa primeasca in grija mobila ta. Vrei sa faci, totusi, economie? Firma noastra iti da aceasta posibilitate. Iti vom inchiria doar mijlocul de transport cu sofer, situatie in care tu va trebuie sa te ocupi cu manipularea pieselor si cu montarea. Vei plati mai putin in schimbul serviciului, insa si efortul depus de tine va fi mai mare. De asemenea, trebuie sa fii constient ca vei avea nevoie si de cel putin o mana de ajutor pentru ca iti va fi imposibil sa urci singur in utilitara toate piesele de mobilier.

Ai nevoie de un serviciu transport mobila pentru studenti? Suna cu 24 de ore inainte pentru programare. Totusi, daca este vorba de o urgenta, vom gasi o solutie sa te putem ajuta chiar si in aceeasi zi. Vom raspunde pozitiv solicitarii tale indiferent ca ai de transportat masa si scaunele din bucatarie sau intreg mobilierul din garsoniera.