Transport mobila de la depozit

Transport mobila de la depozit

Transport mobila de la depozit

Sintem o firma care oferim servicii de transport mobila de la depozit in Bucuresti si provincie. Suna acum la numarul din pagina de CONTACT pentru programare, ocazie cu care poti afla mai multe detalii despre ofertele pe care le-am pregatit. Iti vom asigura mijlocul de transport necesar (utilitara de 3.5 tone, utilitara de 4.5 tone, utilitara „platforma”, dube de mica sau mare capacitate) si, la cerere, manipulatori calificati si personal pentru montare. Pretul ti se va comunica inca de la inceput si se va stabili in functie de volum, de distanta, de etaj, de serviciile suplimentare pentru care ai optat (manipulare, montare), etc.

Transport mobila de la depozit Bucuresti

Dupa foarte multi ani in care ai pus bani deoparte, ai reusit, intr-un final, sa iti cumperi un apartament in Bucuresti. L-ai zugravit dupa bunul plac, ai montat parchet, gresie si faianta, acum mai trebuie doar mobilat. Ai comandat deja piesele noi, insa depozitul nu iti asigura si transportul. O adevarata lovitura pentru tine daca tinem cont ca nici un prieten nu a fost disponibil sa te ajute cu masina necesara. Nu trebuie, insa, sa iti faci probleme! Apeleaza cu incredere la societatea noastra de transport mobila de la depozit. Te vom ajuta cu absolut tot ce ai nevoie pe durata acestui proces. Indiferent ca doresti sa transporti mobila in Bucuresti sau in provincie. Tot ce trebuie sa faci este sa suni cu 24 de ore inainte pentru o programare. Insa daca este vorba de o urgenta te putem ajuta chiar si in aceeasi zi. Asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Firma noastra iti va pune la dispozitie un serviciu complet sau partial de transport mobila de la depozit. Daca vei opta pentru prima varianta, nu va trebui sa faci absolut nimic. Noi ne vom ocupa de absolut tot. O echipa se va prezenta la centrul de unde ai cumparat mobila, va incarca toate obiectele intr-o utilitara de 3.5 tone si le va transporta la locuinta ta. Logic, vom urca in apartament toate elementele pe care le-ai achizitionat, dupa care vom efectua un serviciu de montare mobilier. In cateva zeci de minute, casa ta va fi complet mobilata. Fara ca tu sa depui nici cel mai mic efort! Iti garantam ca piesele de mobilier vor ajunge in deplina siguranta la destinatie. Asta pentru ca le vom securiza, pe durata transportului, cu mijloace speciale de protectie: chingi, curele, folii cu bule, etc.

Ai nevoie de un serviciu ieftin de transport mobila de la depozit? Nici o problema! Firma noastra te va ajuta! Iti vom pune la dispozitie un serviciu partial, ceea ce inseamna ca nu vei mai beneficia de manipulatorii si montatorii firmei noastre. Va trebui sa efectuezi singur sau ajutat de un prieten aceste operatiuni. Iar la final poti fi sigur ca vei pune un ban deoparte pentru ca vei plati doar pentru costul inchirierii utilitare de 3.5 tone care va transporta mobila proaspat achizitionata la apartamentul tau. Alege serviciul (complet sau partial) care consideri ca se potriveste cel mai bine pentru tine! Poti fii sigur ca noi te vom ajuta indiferent ca doresti sa transporti o canapea sau toata mobilierul de apartament. Iti putem asigura, de asemenea, si un serviciu transport nisip, balast si pietris la domiciliu in cazul in care vei avea nevoie pe viitor.